• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

biz aşkmla beraber çıkıyoruz evden çalışmıyoken de kalkıyodum kahvaltı yapıoduk beraber tekrar uyuyamıyordum bende

Benim kocişimde erken gelicek bugün , 4 buçuk gibi çıkıcak sanırım.O yüzden yemek yapıcam erkenden.Kabak dolması. cokacimcoook opuyorumnanaktan Hayatımda ilk defa yapıcam. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

demet hayırlısı olsun cnm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah cnm..güzel oldu sabah sabah hamile haberi almak

Benim kocişimde erken gelicek bugün , 4 buçuk gibi çıkıcak sanırım.O yüzden yemek yapıcam erkenden.Kabak dolması. cokacimcoook opuyorumnanaktan Hayatımda ilk defa yapıcam. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzell ya ben ne yemek yapsamm aşkıma sordum takıl kafana göre dedi yaa

kıslar ilk sayfaya yzalım mı hamişlerimizi
berrak ve demet
hani konuşmuştuk ya sadece hamiş olunca liste yapıcaktık diye
bu arada içimden bi ses portakalın da bu sessizliğin ardından hamiş olarak dönücek aramıza diyo inşallah öle olur

günaydın gülcüm evt sedece hamileler olsun daha fazlasınız istemiyoruz açıkçası belirti taktik falan adet günüde yazılmasın..

yok canım ya bu gün işim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkmafoldumben
ayrıca madem akşam yemeği ne yapalım diye düşünüyorsunuz bende ne yapıcağımı söyliyim fikir olur yerimseniben
kocişime mantı yapıcammmmmmmmm:dance::dance:

Ben de kıymalı kabak dolması yapıcam,ilk defa yapıcağım için nasıl olucak merak ediyorum.Birazdan başlarım yapmaya . hehehe .Netten tarif bulmuştum. kaydirigubbakcemile3

Back