• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Kasık ağrıları eepey bir olcak canım.Bende de var ve hatta ara ara devam ediyor..İlk öğrendğimde çok fazlaydı..bende hafif pembe renkte çok hafif kanama olmustu doktor iğne verdi haftada 1 onu vuruluyorum.bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.Şuan sağlıklı 10 gün sonra tekrar kontrolüm var..
Doktoruna kasık ağrılarını söle gittiğin zaman..

tamam cnm söylerim maşallah allaım nazardan saklasın ya rabbimmm:tomato:

ayy teyzesi maşallah büyümüş kısss şu anda mide bulantım :CüvCüv: yok cnm ama sabahları açlıkla uyanıyorum içim kazınıyor ki ne fena ve canım yemek yemek de istemiyor çok acayip yaa hem açım hemde yemek istemiyorum. bir de kasık ağrılarım devam ediyor ara ara sende de oluyor mu

Bende de yoktu mide bulantısı, 3 gündür başladı.Zaten doktor mide bulantın varmı demişti , yok demiştim, başlıycaakkk dedi.Kasıklarındaki ağrıyı de evet söyle doktora gidince, bana kendi sormuştu gerçi, progestan vermişti.Şimdi hiç yok gibi ağrı.Hatta ağrı kesilince şaşırdım doktoru aradım .kaydirigubbakcemile3 İlaçlar etkisini gösteriyo demekki dedi.Zaten istediğimiz ağrı olmaması.Herkes ağrım var diye arar sizde ağrım ok diye arıyosunuz dedi. Korkmayın dedi. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

Back