• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

evet kıslar hamileyimmmmm..............
rabbime çok şükürrr

canmm hayrlı olsn bebişinn çook sevindimm Rabbim kucağına almayı da nasip etsinn

KISLAR GÜNAYDINNNN

bebeğime;

Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var

Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum

evet kıslar hamileyimmmmm..............
rabbime çok şükürrr

Demetçimmmmmmmmm çok sevindim tatlım.İnanmıyoummmmmmmmmm :))))))))))

doktora gittin mi ?Naasıl öğrendin ayrıntıları anlattttttt

cnm ne oldu biliyor musun bu ay hiç umudum yoktu aslında ben 14 aralıkta kan testi yaptırdım 0.30 çıktı bende bir daha umursmaadım ama akşamları yine aynı performans ile devam ettim. sonra 16 aralık günü kasıkalrım ağrımaya başladı dedim adet oluyorum büyük ihtimal. sonra 17 aralık cuma günü sağ kasığım şiddetli abtmaya başladı ama aralıklarla baktım göğüslerimin içi şişti. sonra eşimde dedik ki demet sen hamilesin. bende hep bekliyorum ki adet olacağım. sonra cumartesi günü eşim dedi ki bak demet sen hamilesin hissediyorum gidelim doktora dedi dedim gittim yok bişrye sonra gittik tabni kan testi yaptırdım 149 çıktı =) alkisalkisalkis

cnm ne oldu biliyor musun bu ay hiç umudum yoktu aslında ben 14 aralıkta kan testi yaptırdım 0.30 çıktı bende bir daha umursmaadım ama akşamları yine aynı performans ile devam ettim. sonra 16 aralık günü kasıkalrım ağrımaya başladı dedim adet oluyorum büyük ihtimal. sonra 17 aralık cuma günü sağ kasığım şiddetli abtmaya başladı ama aralıklarla baktım göğüslerimin içi şişti. sonra eşimde dedik ki demet sen hamilesin. bende hep bekliyorum ki adet olacağım. sonra cumartesi günü eşim dedi ki bak demet sen hamilesin hissediyorum gidelim doktora dedi dedim gittim yok bişrye sonra gittik tabni kan testi yaptırdım 149 çıktı =) alkisalkisalkis

Ağustos annesi olcan yani kısmetse :)))))
canım yaaa ilk doktor konrolün ne zaman?

canım yaa çok sevindim...vallla ne süper oldu..Benim bugün 7 haftalık oldu acayip miğde bulantısı varrr fena yaniiiiii.Umarım sen yaşamassuın çok zor oluyor..

ayy teyzesi maşallah büyümüş kısss şu anda mide bulantım :CüvCüv: yok cnm ama sabahları açlıkla uyanıyorum içim kazınıyor ki ne fena ve canım yemek yemek de istemiyor çok acayip yaa hem açım hemde yemek istemiyorum. bir de kasık ağrılarım devam ediyor ara ara sende de oluyor mu

ayy teyzesi maşallah büyümüş kısss şu anda mide bulantım :CüvCüv: yok cnm ama sabahları açlıkla uyanıyorum içim kazınıyor ki ne fena ve canım yemek yemek de istemiyor çok acayip yaa hem açım hemde yemek istemiyorum. bir de kasık ağrılarım devam ediyor ara ara sende de oluyor mu

Kasık ağrıları eepey bir olcak canım.Bende de var ve hatta ara ara devam ediyor..İlk öğrendğimde çok fazlaydı..bende hafif pembe renkte çok hafif kanama olmustu doktor iğne verdi haftada 1 onu vuruluyorum.bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.Şuan sağlıklı 10 gün sonra tekrar kontrolüm var..
Doktoruna kasık ağrılarını söle gittiğin zaman..

Back