- Konu Sahibi portakal_suyu
- #1.501
Günaydın kızlar,hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar,hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
KISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum
evet kıslar hamileyimmmmm..............
rabbime çok şükürrr
KISLAR GÜNAYDINNNN
bebeğime;
Ne uzun bir bekleyiş bu böyle
Günler geçmek bilmiyor sanki
Birlikte çıktığımız bu uzun yolda
Mutluluğu birlikte avuçlayacağız bebeğim
Ardı arkası gelmiyor hasretin
Dinmiyor yüreğimdeki heyecan
Sensiz geçen günlere inat
Ruhumda sana kavuşmanın telaşı var
Ahh bebeğim
Hasret gözlüm
Seni kollarıma alıp doyasıya sarılmak
Saçlarını okşayıp pamuk ellerini tutmak
Dahası
sana sevdamın şiirini okumak istiyorum
evet kıslar hamileyimmmmm..............
rabbime çok şükürrr
canmm hayrlı olsn bebişinn çook sevindimm Rabbim kucağına almayı da nasip etsinn
Demetçimmmmmmmmm çok sevindim tatlım.İnanmıyoummmmmmmmmm :))))))))))
AAAAAAAAA ne güzel bir haber bu tebrik ederim cnm.
canmm hayrlı olsn bebişinn çook sevindimm Rabbim kucağına almayı da nasip etsinn
teşekkürler cnmmmmm darısı isteyen herkesin başına süper bir duygu inanın üsperrr:dance:
saol cnm birlikte anne olacağız inşallah allaım meleklerimizi korusun tatlımmm sırnaşık şeyalkisalkisalkis:CüvCüv:
doktora gittin mi ?Naasıl öğrendin ayrıntıları anlattttttt
cnm ne oldu biliyor musun bu ay hiç umudum yoktu aslında ben 14 aralıkta kan testi yaptırdım 0.30 çıktı bende bir daha umursmaadım ama akşamları yine aynı performans ile devam ettim. sonra 16 aralık günü kasıkalrım ağrımaya başladı dedim adet oluyorum büyük ihtimal. sonra 17 aralık cuma günü sağ kasığım şiddetli abtmaya başladı ama aralıklarla baktım göğüslerimin içi şişti. sonra eşimde dedik ki demet sen hamilesin. bende hep bekliyorum ki adet olacağım. sonra cumartesi günü eşim dedi ki bak demet sen hamilesin hissediyorum gidelim doktora dedi dedim gittim yok bişrye sonra gittik tabni kan testi yaptırdım 149 çıktı =) alkisalkisalkis
Ağustos annesi olcan yani kısmetse :)))))
canım yaaa ilk doktor konrolün ne zaman?
bu cumartesi gidecem yine kan testi yapacak herhalde o zaman söyler daha çok ufak teyzesii.kaydirigubbakcemile
canım yaa çok sevindim...vallla ne süper oldu..Benim bugün 7 haftalık oldu acayip miğde bulantısı varrr fena yaniiiiii.Umarım sen yaşamassuın çok zor oluyor..
ayy teyzesi maşallah büyümüş kısss şu anda mide bulantım :CüvCüv: yok cnm ama sabahları açlıkla uyanıyorum içim kazınıyor ki ne fena ve canım yemek yemek de istemiyor çok acayip yaa hem açım hemde yemek istemiyorum. bir de kasık ağrılarım devam ediyor ara ara sende de oluyor mu