- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #1.521
of bende bebek yapmalıyım ama doğumdan korkuyorum.
Kasık ağrıları eepey bir olcak canım.Bende de var ve hatta ara ara devam ediyor..İlk öğrendğimde çok fazlaydı..bende hafif pembe renkte çok hafif kanama olmustu doktor iğne verdi haftada 1 onu vuruluyorum.bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor.Şuan sağlıklı 10 gün sonra tekrar kontrolüm var..
Doktoruna kasık ağrılarını söle gittiğin zaman..
ayy teyzesi maşallah büyümüş kısss şu anda mide bulantım :CüvCüv: yok cnm ama sabahları açlıkla uyanıyorum içim kazınıyor ki ne fena ve canım yemek yemek de istemiyor çok acayip yaa hem açım hemde yemek istemiyorum. bir de kasık ağrılarım devam ediyor ara ara sende de oluyor mu
ayy haftaya bebiş haberiyle başlamak çok güzel oldu yaa miinicik meleklerimiz var aramızdaaa
tamam cnm söylerim maşallah allaım nazardan saklasın ya rabbimmm:tomato:
Sat tarihin neydi senin canım ? kaydirigubbakcemile3
Her hafta birinden bebek haberi gelicek demek ki .kaydirigubbakcemile3 Ayyyy inşallahhhhh. opuyorumnanaktan
Aaaaaa uyanın artık kızlar . Gül, Aysen, Scorpion , Portakalllll suyuuuuuuuu. :1shok: a.s.
sen nasılsın berrakada
Evet o yüzden dedim bende demetçim senin topiğinde devam edelim.......
İyiyim canım , ben , sen nasılsın ? Kahvaltımı yaptım ,şimdi de tv izliyorum. kaydirigubbakcemile3 Sen çalışıyo musun ?
oo afiyet olsun canmm evt çalışıyorum canım aslında erken bi saatte kalkmıyorum ama evlendikten sonra bi uykucu oldum ki
Ben de çok severim uyumayı,Ama kocişim işe giderken bende uyanıyorum, uykum kaçıyo.Bi daha uyuyamıyorum. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?