Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

kız porti kaydirigubbakcemile3 ay hoşuma gitti ama ben portakalım diyim yine hanımlar yemektalaşındasınız herhalde ben hallettim geldim ohhh

nerdesin kuşum sen,sigara tellendirmeye gittin dime sen bana portakalım de herkes aynı olmasın :))
kızlar ben çıkıyorum çay sefası yapacam öpüyorum

ohh afiyet olsun

ohhh peki ne zamana kadar porti pazartesiye kadar yapmayacağım ben büyük rahatlık valla

Ben normalde de zaten ancak haftanın 4 günü yemek yapabiliyorum.Bazen 2 günlük yaptığım da oluyor sonraki güne hazır olsun diye.Yarın yemek yapacağım.Aklımda ne var ne yok yapıp koyacağım sonra yine 3-4 gün yapamamBbiz zaten genelde kayınvalideye gidiyoruz yemeğe,çalıştığımız için.O da çalışıyor ama onlar en azından erken çıkıyorlar işten.Ayrıca kayınpederim kayınvalidemden güzel yemek yapar.Kendisi memur ama aşçı olsa olur yani..

kaydirigubbakcemile
ben de fazla fazla yapar atarım derin dondurucuya gercekten rahat olur
bugün eşim bana jest yapmak istemiş fasülyeyi fazla haşlamıştım ben eşimde yanına etsote yapayım demiş
derken yemeği yakmış tencereyide tabi

porticim güzel yemek yapar ama daldınlığına gelmiş ama olsun yine de beni düşünmüş yapmaya çalışmış bu bile yeter bana

yaptım bacım,önce duş aldım ardından sıcacık çay ohhh değme keyfime...kimseler kalmamış sanırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…