Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

hoşgeldin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yuh daha ne yapacaksın.kıs yeter paralama kendini ama çok tatlı ağırlıklı oluyor milelte kastın mı var :))

selam fistiklar nasilsinizz??????????????????????

slm hoşgeldin cnm.biz bildiğin gibiyiz.Sen nasılsın?Heyecan doruklarda sanırım

amin canım inşlhhhhhhhhhhh
bebiş gelse kimsye ihtiyacım yokk oynar oynar dururuz onla zatii

skorcumm hoşgeldin kuşumm

haktan sende aramıza hoşgeldinn

güll tatlım bende istersen san değişik bi salata tarifi vereyim harika oluyooo cokacimcoook

ver tatlım
kızlar birde bu çevrede en az 7 ,8 çeşit yapılıyo o yüzden çok değil yani

KUSKUS SALATASI
Malzemeler

1 su bardağı kuskus

2 su bardağı kaynar su

1 su bardağı suyu süzülmüş hazır garnitür

1 kase yoğurt

2 diş sarmısak

istenilen miktarda küçük doğranmış salatalık turşusu

4-5 yemek kaşığı sıvıyağ

Damak tadınıza uyar ise 4-5 adet küçük sosis

dereotu

tuz

Tarifin Hazırlanışı
Yapılışı

Kuskusun üzerine kaynar su koyup, tuzunu ekliyor ve kısık ateşte makarna gibi haşlayıp suyunu çektirip, ocaktan alıyoruz.

Sarmısakları ezip yoğurta katıyoruz. Garnitür, salatalık turşusu ve sarmısaklı yoğurdu, soğumuş olan kuskus ile karıştırıyoruz. Üzerini arzu ettiğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.Ben kız yeğenimin doğumgünü için haşlanmış mısır ve salatalıkla aşağıdaki gibi süslemiştim.

[/URL][/IMG][/IMG]

hoşbuldum şekerler

yılbaşı sanırım suan muhabbet benim şehirdışından gelecek olan arkadaslarım var
baya bi misafirim olcak inşallajh

bizde değişiklik yapalım dedik her hafta onu olduğu gibi bu tatilimizi de kayınvalidemlerde geçireceğiz:)) tatil istiyorum tatil daha çok çalışmak iş yapmak değil.

anammmmmmmmm o masaya beinde kabul edin ne olurrrrrrrrrr cokacimcoookcokacimcoook

canım 4 5 patatesi haşla ez püre haline getir 45 havucu rendele tavada kavur yağsız pişsin biraz
sonra karışır birbirine

yoğurt isteğe göre mayonez koy
içine dereotu mısır bezelye sosiz salatalık turşusu herşeti ufak ufak doğrayıp eklee

harika bi tat oluyooo benim en çok yaptığım tariflerden biridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…