- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.941
he kız ilk kez özgürce seviştik:)))ve ben paranoya oldum:)hay prefabrik yırtılaydıda kaza olaydı bu ne anam ya:)
şimdi portim topiklerde edindiğim bilgilere göre bizde teknik puan zero,amaaaaaaa artistik puan ten point:)
diğer taraftayım bebişimmmmmmmmm:jeyyar:sengözlerimebaksanab
hoşgeldin demetcim.nasılsın?
gülden haberimiz yok.dün mü bugün mü memlekete gidecekti,uğramadı daha
Sana hediye almışım yılbaşı için.Göndereceğim bir türlü neden o hediyeyi aldığımı hatırlayamıyorum.Hatta hediyeyi annem sana postalıycakmış ama senin adını ve soyadını bilmediğim için anneme bi türlü açıklayamıyorum.Sende bana adresini vermek istemiyormuşsun.Enterasan bir rüyaydı dün gelsen belki daha hatırlardım da bugüne bişey kalmadı pek unutuyor insan zaman geçince üzerinden.Birine hediye vermek ne demek acaba rüyada,anneminde içinde olması enterasan bir de yurt dışına gönderdiğimi falan biliyorum rüyamda..Annem sana hediyeyi göndermek için ismini bana sorarken de ben yeşil erik yiyordum kocam böyle sulu sulu tatlı mı tatlı oyş canım çekti zaten rüyadan beri erik düşünüyorum.
ilginc bir rüya, anlami ne acaba?bu arada iyiki hami$ degiliz yesil erik istiycektikkaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim demetcim ben de iyiyim çok şükür ama daha iyi olmak isterdim.
Hamileliğin nasıl geçiyor,var mı bi sıkıntı,neler yaşıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?