Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

kıslar günaydın

kerem34gülden haberi olan var mı 3 ocakta kan testi yaptıracaktı da merak ettim?

teşekkür ederim demetcim ben de iyiyim çok şükür ama daha iyi olmak isterdim.

Hamileliğin nasıl geçiyor,var mı bi sıkıntı,neler yaşıyorsun?

Sana hediye almışım yılbaşı için.Göndereceğim bir türlü neden o hediyeyi aldığımı hatırlayamıyorum.Hatta hediyeyi annem sana postalıycakmış ama senin adını ve soyadını bilmediğim için anneme bi türlü açıklayamıyorum.Sende bana adresini vermek istemiyormuşsun.Enterasan bir rüyaydı dün gelsen belki daha hatırlardım da bugüne bişey kalmadı pek unutuyor insan zaman geçince üzerinden.Birine hediye vermek ne demek acaba rüyada,anneminde içinde olması enterasan bir de yurt dışına gönderdiğimi falan biliyorum rüyamda..Annem sana hediyeyi göndermek için ismini bana sorarken de ben yeşil erik yiyordum kocam böyle sulu sulu tatlı mı tatlı oyş canım çekti zaten rüyadan beri erik düşünüyorum.

ilginc bir rüya, anlami ne acaba?bu arada iyiki hami$ degiliz yesil erik istiycektikkaydirigubbakcemile2

Ay bu kızlar nerede yahu? gülü biliyorum yok,aysen kursta 1e doğru gelecek ama diğerleri neden gelmiyor ya.Bu arada berrakadayı da merak ediyorum umarım bişey yoktur

tatilim iyi gectide pek anlayamadim bölündü cünkü istda kaynimin nisani nikahi falan vardi oraya git gel tatilimden birsey anlamadim.iste en azindan ailemi gördüm tek iyi yani.persembeden ist a gidicez herhalde yine sonrada eve iste kisinda pek iyi olmuyor tatil en güzeli yaz valla.birdaha yilbasi gelmem

teşekkür ederim demetcim ben de iyiyim çok şükür ama daha iyi olmak isterdim.

Hamileliğin nasıl geçiyor,var mı bi sıkıntı,neler yaşıyorsun?

valla zor geçiyor canım yaa. 3-4 gündür dünyam kapkara valla bebeğimde olmasa inan çekilecek gibi değil yani. herşey onlar için. mide bulantısından bişrye yiyemez oldum. bir de tansiyonum düşüyor. bugün durakta dizlerimin üstüne çöküverdim valla. neye uğradığımı şaşırdım yaa... yarın sabah doktora gideceğim inşallah kötü bir durum yoktur bu kadar olması enteresan hemde bu kadar erken. herkesin 8. haftada başlıyor ya..geceleri uyku yok zaten. biraz daha mı düşünseydim diyorum bazen o kadar kötü oluyorum ya... allahım isteyen herkese nasip etsin cnm ama anne olmak inan çok kolay değil.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…