- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.961
Slmm kızlarr çook yoğunum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya tabiki anne olmak kolay birşey değil ama onalr iççin herleye katlanılıyor.Geçici acılar sıkıntılar bunlar,kucağına aldığında iyiki istemişiz yapmışız diyeceğine eminim.İşte o zaman bütün acılar çekilen sıkıntılar unutuluyormuş.Ben razıyım keşke allahta razı olsa da bebeğimi bana verse hayırlısıylavalla zor geçiyor canım yaa. 3-4 gündür dünyam kapkara valla bebeğimde olmasa inan çekilecek gibi değil yani. herşey onlar için. mide bulantısından bişrye yiyemez oldum. bir de tansiyonum düşüyor. bugün durakta dizlerimin üstüne çöküverdim valla. neye uğradığımı şaşırdım yaa... yarın sabah doktora gideceğim inşallah kötü bir durum yoktur bu kadar olması enteresan hemde bu kadar erken. herkesin 8. haftada başlıyor ya..geceleri uyku yok zaten. biraz daha mı düşünseydim diyorum bazen o kadar kötü oluyorum ya... allahım isteyen herkese nasip etsin cnm ama anne olmak inan çok kolay değil.:çok üzgünüm:
gülün misafirleri varmış,onları gezdiriyorlarmış,birde 1.5 aylığına memlekete gidiyormuş ya tam konuşamadık onunla da ama yokluğunun sebebi bu.gül niye gitti ki
Hoşgeldin nasılsın? biraz mola ver kısSlmm kızlarr çook yoğunum yaa
Slmm kızlarr çook yoğunum yaa
Selam kızlar .Nasılsınız ? Ben dün annemlere sürpriz yapiim dedim , geldim yanlarına silivriden. Beyoğlunda oturuyo annemler.Geldikten 15 dk sonra tuvalete gittim , kanama başlamıştı bende. Hemen hastaneye gittik.Kan aldılar, doktor beta hcg testini de yapmadan bakamam demiş , bi daha kan aldılar.Bekledik saatlerce sonuçları. Sonra aldık ,doktora çıktık, muayene etti vajinal ultrasonla. Aktif kanama yok dedi.Bebek sağlıklı, kalp atışı da normal dedi. Eşinle birlikte olma dedi.Progestan kullanmıştım , o bittikten sonra almadım dedim, almaya devam edebilirsin dedi.Çok korktum ama neyse ki bi problem olmadı. :'( Şimdi çıkmam gerek. Görüşürüz.
Yukarıdakini yazmıştı 2 gün önce.herşey normal demiş sonra da ama yinede insan merak ediyor.berrakadaya ne oldu bir problemmi var canim
azizede bebegini kaybetmis duydumuydun onada cok üzüldüm.özgeyede sevindim bak hayirlisi olsun.
amin inşallah cnm.ay resimlerini görmemiştim baktım şimdi de süper ya sıkıp sıkıp yiyeceksin çook tatlı oğlun var canım.Allah uzun ömür versin,şansı da güzel olsun inşallah
kızlar nbr