Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

porticim bende pek bilmiyorum biraz araştırdım dktrum hazır olduğun zmaan gel yumurta takibine başlayalım demişti 5 ay oldu işte....
bu gidişimde konuşucam ayrınıtlı bilgi alıcam artık:delphin:

bu arada canım regli dönemince gidiyomuşsun 3.veya 7 günler
sonra o sölüyomuş ne zman geleceğini 12 13 14 günler çağırıyomuş yumurta takibi için
aşılam için ne zmaan bilmiyorum işte gidem bu sorem bakalım ne dicekkkk:1ninca:

ya bende bu hafta gitmek istiyorum canıma tak etti artık ne yapacaksa yapsın her defasında aynı şeyleri söyleyip gönderiyor.1 yıl bekle diyo.şunun şurasında ne kaldı 1 yıla :((

bu arada canım regli dönemince gidiyomuşsun 3.veya 7 günler
sonra o sölüyomuş ne zman geleceğini 12 13 14 günler çağırıyomuş yumurta takibi için
aşılam için ne zmaan bilmiyorum işte gidem bu sorem bakalım ne dicekkkk:1ninca:

Hesapladım şimdi benim bugün 10.günmüş perşembe gitsem 13 oluyor heralde yumurtaya bakar bu ay olmazsa da bidahaki aya aşılama talep edim bakim ne dicek? Aşılama ile ilgili bişeyler bilen varsa yazsın öğrenelim topiği okudum geçen bi tane ama onlarda sohbete cevirmişler bilgi veren yok pek

kıs daha bir yıl olmadımı seninnn akannehir
sen bi konuş bakalım dktrundanda memnun değilsen değişitr canımcımzemuszemus
nese kıslar ben kaçar artık eşim gelmek üzeredir artık giremem herhal
hepicinizi seviyom ve kucak dolusu öpüyom
görüşmek üzere opuyorumnanaktan

kıs hadi sende perşembe git bakalım bende perşembe 11 45 e aldım yani ona almak zorunda kalsam daha doğru
kadına ulaşmak zor çok yoğun oluyo :hulya:

Yıl olarak olmuyor ama adet olarak bakarsak yani deneme olarak 11 mi olcak 12 mi unuttum evde bakmak lazım çizelgelere adet hesaplamıcam derken herşeyi unutuyorum.

Kendine iyi bak canım,iyi akşamlar,yarın burdayım gel tamam mı kalkar kalmaz

bizimde 15 idi:(((((
yarın sabah bi girerim 10 da kursa gidicem 12 1 gibi gelirim ama yine
hadi öptüm şeker
ben artık kaçar opuyorumnanaktan

ya benim adetim dört gün sürer kısa ve özdür yani 7. gün diye bi kavramım yokki:)ay bide hamilelik belirtileri adet belirtileriyle benzerlik gösteriyomuş ya benim adet belirtim isal:)onudamı olcam:)

bizimde 15 idi:(((((
yarın sabah bi girerim 10 da kursa gidicem 12 1 gibi gelirim ama yine
hadi öptüm şeker
ben artık kaçar opuyorumnanaktan
tamam kuşum güle güle,kurstan geldikten sonra görüşürüz olmazsa
ya benim adetim dört gün sürer kısa ve özdür yani 7. gün diye bi kavramım yokki:)ay bide hamilelik belirtileri adet belirtileriyle benzerlik gösteriyomuş ya benim adet belirtim isal:)onudamı olcam:)

böceeem benimde öyle yani bir çok kişinin öyle zaten.7.gün derken adet bitmiş oluyor zaten ovulasyon için saydığımız günler onlar regl 1. gün sayılıyor da ta gelinceye kadar 7,10,14,16,20,27... diye gidiyor ya.

bir de hamilelik belirtileriyle adet belirtileri derken yani kasık ağrısı,batması,göğüslerde dolgunluk,bel ağrısı kastediliyor bunlar hem hamilelik hem de adet belirtisi.isal herkes için geçerli değil kanımca :)

valla hamile kalırsam bide isal olursam yuh derim kendime:)cinsliğinde bu kadarı:)tıp kitaplarına geçmek istiyorum derim yaz beni doktur:)ya şu oluşum ne demek?yumurtlama günü hesaplayıcısında çıkıyo ya

Hangi hesaplayıcıyı kullanıyorsun? oluşum döllenmedir heralde?
Başka bişi demiyor mu bana da link atsan ya özelden bakim hangisinden hesaplıyorsun?

KIZLAR LıNKı YANLIS ATMISIM ÖZÜR DıLıYORUM LıNKLERı DÜZELTEREK ATIYORUM
Fruchtbarkeitskalender | Eisprungkalender: Fruchtbare Tage berechnen - babyclub.de
Erster Tag der letzten Periode YAZAN YERE SON ADET TARHıNıZı YAZIN
Durchschnittliche Zykluslänge BURAYADA KAÇGÜNDE ADET OLDUNUZU YAZIN EGER KAÇ GÜNDE ADET OLDUGUNUZU BıLMıYORSANIZ Gebelikveannelik.com - Olası Yumurtlama Günü Hesaplayıcısı BURAYA SON ADET TARıHLERıNıZı YAZIP ASAGIDAKı Girmiş verilere göre sikluslarınız yaklaşık ....SÜRÜYOR YERıNDE ...DA YAZAN GÜN ARALIGIDIR KESıN SONUC ıÇıN BAKABıLıRSıNıZ.... GERıSı ıÇıN KULLANMAK ıSTıYENLERE YARDIMCI OLUCAM
BUDA ALMANCADAN TÜRKÇEYE ÇEVıRı YAPABıLECEĞıNıZ SıTE
Google Translate

BUDA ADET DÖNGÜSÜ UZUN DÜZENSıZ OLANLAR ıÇıN
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community

Back