- Konu Sahibi portakal_suyu
- #2.921
hee onu mu diyosun bende bi ara bakmıştım ona çeviri yapıp da anlayabilmiştim :)) kk daysa buraya da atabilirsin linki herkes faydalansın :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm benim artık bebekten başka düşüncek konuşcak şeyim kalmadı sanki ne konuşuyosunuz merak ettim bu arada 2buçuk ay sonunda ilaçsız adet oldum sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum ama kafamı dağıtmak istiyorum selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
onu nasıl atcam?ay ben harbi gabiyim ya:)
arkadaşlar bende faliyet hazırlıyorum çalışıyorum anaokulu öğretmeniyim evet çok zor benim çocuk düşünmemem imkansız oluyo ama 85 tane çocuk olunca diyorum ki illallah ama sonra eve geliyorum benim yok benim değiller hesi annesinin babasının bitanesi ben gürültülerini çekiyorum onları eğlendiriyorum seviyorum ama onları uyutamıyorum beni seviyolar ama sonsuza kadar benimle kalmak istemezler akşam evlerine gidemicekler die ödleri kopuyo nasıl bişi ya bu ben çok büyük bi imtihandayım yardım et yarabbim yardım ettttttttttttttttttttttttt ben çok bunalım takılırım baştan söylüyeyim ama çokta eğlenceliyimdir adet dönemini atlatıyım eğlendiririmde sizi güzel fıkralarım var güleriz beraber hoşçakalın bayyyyyyyyyyyyyy