Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

hee onu mu diyosun bende bi ara bakmıştım ona çeviri yapıp da anlayabilmiştim :)) kk daysa buraya da atabilirsin linki herkes faydalansın :))

slm benim artık bebekten başka düşüncek konuşcak şeyim kalmadı sanki ne konuşuyosunuz merak ettim bu arada 2buçuk ay sonunda ilaçsız adet oldum sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum ama kafamı dağıtmak istiyorum selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldin haksever

aslında biz bebek konuşmamak için buraya toplanmıştık ama öyle de denedik olmadı böyle de denedik olmadı o yüzden saldık çayıra mevlam kayıra :))

adet olmak iyidir en azından çalışma yapabileceksin sonunda bu yüzden sevinmelisin canım
.

amaaaaaan bu bebek yapmak için çalışmakta insanı sevişmekten soğutuyo bacımm yaa bu nedir hazırmıyız hazırız ya allaahhhhh der gibi:)

benim acil çıkmam lazım sizi öpüyorum yarın sabah burada olacağım.devam ederiz :))

iyi akşamlar

bu arada son yazdığına tamamen katılıyorum madecim :)) bu işten en karlı çıkanlar sanırım kocalar :))

arkadaşlar bende faliyet hazırlıyorum çalışıyorum anaokulu öğretmeniyim evet çok zor benim çocuk düşünmemem imkansız oluyo ama 85 tane çocuk olunca diyorum ki illallah ama sonra eve geliyorum benim yok benim değiller hesi annesinin babasının bitanesi ben gürültülerini çekiyorum onları eğlendiriyorum seviyorum ama onları uyutamıyorum beni seviyolar ama sonsuza kadar benimle kalmak istemezler akşam evlerine gidemicekler die ödleri kopuyo nasıl bişi ya bu ben çok büyük bi imtihandayım yardım et yarabbim yardım ettttttttttttttttttttttttt ben çok bunalım takılırım baştan söylüyeyim ama çokta eğlenceliyimdir adet dönemini atlatıyım eğlendiririmde sizi güzel fıkralarım var güleriz beraber hoşçakalın bayyyyyyyyyyyyyy

aramiza hosgeldinopuyorumnanaktan

yapar annem hamilelikte gaz çok oluyomuş :)) senin ilk korunmasız ilişkinmiydi yani bebek denemesi ilk miydi kuşum? ilkse herşey sana şimdi belirti gelir ha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…