Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Canım sebebi bilemiyorum,birbirine yapışık kistlerim vardı tedavi oluyordum,bu ay tedaviye ara verdik,bebiş için hormonlarıma bakılacaktı regl döneminde ,gelgelelim olmadım hamile olduğumuda düşünmüyorum,sancım var :(

Kızlar size rüyamı anlatmak istiyorum,şimdi ben normal bir hatun olmadığımdan rüyalarımda normal değil dolayısıyla:)Rüyamda hamileyim ve bir ingiliz savaş gemisindeyim,doğurmaya beni helkopter götürüyo gelip gemiden alıp:)üstüne üstlük başka bir gavur iline gidiyoz:)hastane süper bayılıyorum bu seferde doktorum zenci:)

heeeeeeeeeeeeeyyyyytttttttttt bırakın uleyn kızın kilodunuuuuuuuuuuuuu yettim gari
delüüü kaydirigubbakcemile3 :roflol: hoşgeldin
kıslarr bende geldimmmm
portakalım geliyom gidiyom kimse yok ne yapam bende öle ipini koparmışlar gibi bi oyan bi buyana dolanıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet yılbaşı dolayısıyla biraz kopukluklar oldu herkesde.Ben de geliyorum bekliyorum bekliyorum ne gelen var ne giden

evet portakalım yaa çok koptuk birbirimizden ayy herkes toplansa bii
birazz geyik yapsak

madeofhonor

anamm ne acayip rüyaaa öle ooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlara gitsin yinede sen doğur ama türküyede doğur ne olur ne olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ebdne bi kere inekleri dans ederken görmüştümm :roflol:

yokk yokk benim ayarım daha bozuk merak etme sen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi de ben evlenemden önce rüyamda hep askere giderdim böle herkes beni yolcu ederdi ağlardım iniformayı felan giyerdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sonunda üniformalı biriyle evlendim sırnaşık şey

ayy bu arada sigaraya zammı boykot yapıyommmmm Çok üzgünüm çoookyasakkelime

aa bu kadarda olmazkii yaaaa
zamm zam zammmm ne olcak bizim halimiz turkbayragi

aysen diğerlerinin konuşacağı yok biz iki kişi daha bulalımda okeye dördüncü olsun:)artııı iyi olmuş içmeyin şu zıkkımı

kıss bulalım valla ii olur ama yarım saatim kaldı benimde eşim gelecek yemek hazırlamaya kalkacam

kıss zatii günde 2 3 tane içiyom ben :1closedeyes:

Back