Bebek Fikri Bizi Delirtmeden Kaçalım Dedik Burada Toplandık :))

Selam kızlar .Nasılsınız ? Ben dün annemlere sürpriz yapiim dedim , geldim yanlarına silivriden. Beyoğlunda oturuyo annemler.Geldikten 15 dk sonra tuvalete gittim , kanama başlamıştı bende. Hemen hastaneye gittik.Kan aldılar, doktor beta hcg testini de yapmadan bakamam demiş , bi daha kan aldılar.Bekledik saatlerce sonuçları. Sonra aldık ,doktora çıktık, muayene etti vajinal ultrasonla. Aktif kanama yok dedi.Bebek sağlıklı, kalp atışı da normal dedi. Eşinle birlikte olma dedi.Progestan kullanmıştım , o bittikten sonra almadım dedim, almaya devam edebilirsin dedi.Çok korktum ama neyse ki bi problem olmadı. :'( Şimdi çıkmam gerek. Görüşürüz.

Son düzenleme:
Selam kızlar .Nasılsınız ? Ben dün annemlere sürpriz yapiim dedim , geldim yanlarına silivriden. Beyoğlunda oturuyo annemler.Geldikten 15 dk sonra tuvalete gittim , kanama başlamıştı bende. Hemen hastaneye gittik.Kan aldılar, doktor beta hcg testini de yapmadan bakamam demiş , bi daha kan aldılar.Bekledik saatlerce sonuçları. Sonra aldık ,doktora çıktık, muayene etti vajinal ultrasonla. Aktif kana yok dedi.Bebek sağlıklı, kalp atışı da normal dedi. Eşinle birlikte olma dedi.Progestan kullanmıştım , o bittikten sonra almadım dedim, almaya devam edebilirsin dedi.Çok korktum ama neyse ki bi problem olmadı. :'( Şimdi çıkmam gerek. Görüşürüz.

Ay canım benim okurken sonu kötüye gidecek diye çok korktum.Lütfen çok dikkatli ol her konu da.Allah bebeğini korusun. :1hug: Bizi habersiz bırakma canım.

adacım çok geçmiş olsun canım benim
ne yapıcan canım mecburen bu dönemlerini çok daha dikkatli geçircen artık
özledim kızlar sizi nerelerdesiniz

Back