Bebek İkinci El bebek eşyaları

elvan_byz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
918
3
118
Denizli
taşıma çantası var elimde daha önce konu açmıştım bakmak isteyen olursa, fareli patiğimiz var, puset var elimde yenidoğan kıyafetleri ve 1 yaşa kadar yazlık kışlık kıyafetler ihtiyacı olan varsa hepsini elden çıkartmak istiyorum

Canm resimleri atarmisn

canım senin ihtiyacın neyse ona göre atayım benim oğlum 15 aylık yazlık kıyafetleri kaldırmıştım şimdi çıkartıp resimlerini çekmem gerek canım diğer puset taşıma çantası ve fareli patiğimizin resimleri var daha önce konu açmıştım onlar için

Merhaba oyuncak ve yazlik kiyafet ihtiyacim var sizede uygun olursa ben alabilirmiyim oglum simdi 7 aylik ben istanbuldayim.

Merhaba oyuncak ve yazlik kiyafet ihtiyacim var sizede uygun olursa ben alabilirmiyim oglum simdi 7 aylik ben istanbuldayim.

Tabi canım resimde gördüğün emekleme arkadaşım var müzikli o, fisher price yine puset oyuncağı var müzikli onunda resmini çekerim, yazlık kıyafetlerimizinde resmini çekerim

Cnm şimdi baktım 39 tl nette kargo parasıyla ortalama 30 tlye gelir değmez ama benim oğlum 71 cm 7 aylık başka şeylerde alabileceğim varsa olabilir resim eklicegin ilgine Teşekkürler...

Son düzenleme:
Cnm şimdi baktım 39 tl nette kargo parasıyla ortalama 30 tlye gelir değmez ama benim oğlum 71 cm 7 aylık başka şeylerde alabileceğim varsa olabilir resim eklicegin ilgine Teşekkürler...

Tamam canım kıyafet ve oyuncak demiştin dimi ben yazlık kıyafetlerimizin resimlerini ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…