Biraz bekleyeceğim hemen hesapliyip dönüyorumPilot badi.süt sagma poseti.haggis erkek icin olan bez. Sari desenli yelek.ayicikli battaniye.uzerinde kalp ve cicek desenli olan kirmizi elbiseler haric almak istiyorum hepsini nekadar olur en son
Kargo size ait bu yüzden fiyatları assagida tuttumCanbebe bezde haric hepsi nekadar olur canim kargo sizemi ait olacak banami
141 sanırım sizde sayın ben bir yandan bebisle uğraşıyorum fazla saymis olmayayım :)Pilot badi.süt sagma poseti.haggis erkek icin olan bez. Sari desenli yelek.ayicikli battaniye.uzerinde kalp ve cicek desenli olan kirmizi elbiseler haric almak istiyorum hepsini nekadar olur en son
Tamam ben kelebek Haric diğerleri sandımKirmizi olan elbiselerden sadece kelebek desenli olani istiyorum diger ikisini istemiyorum
Ben numaralandırma yapayım ürünlerde karışıklık olmasın sizde numara söyleyin ki yanlış olmasın. Biraz daha ugrastiracagim ama kusura bakmayınKirmizi olan elbiselerden sadece kelebek desenli olani istiyorum diger ikisini istemiyorum