• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek el ve ayak izi evde yapabilirmiyim bilgisi olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz?

esila_esila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Ailemize yeni katılan 2 bebeğin el ve ayak izlerini çıkartıp kalıcı bir hediye vermek istiyorum, ne gibi malzemeler gerekiyor, nereden temin edebilirim, nasıl yapılır bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen? İnternetten inceledim hazır bir ürün setinden bahsediliyor ben kendim birşeyler yapmak istedim.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

internetteki alışveriş sitelerine bak,hepsiburada.com da vardı fiyatı 65 tl gibi bi rakamdı. hamur geliyor sen yapıyorsun çerçeveliyorsun :) hayırlı olsun bebek

Çok teşekkür ederim deniycem, boyutluçıkartmak istiyordum aslında araştırmalara devam:)))

eskiden kullanılan cam macunları var bilirsin onu dikdörtgen bir kalıba yay üzerine istediğin şekli rahatlıkla verebilirsin üzerinede o boyutta cam kestir harika oluyor ben yapmıştım umarım yardımcı olur bu sana

ben kizima yaptim, internetten siparis etmistim, çocugun bir sure elini içinde oynatmadan beklemsi lazim o yuzden yasina dikkat... sonuç gayet guzel oluyor ;)

Evet aradığınız site www.kucukizler.com , aslında daha önce de bi yerde yazmıştım sanki , birileri daha soruyodu bu sitede. Boyutlu çıkıyo, yaş sınırı da yok ben bayağı incelemiştim almadan önce. Sonuç dediğiniz gibi oldukça hoş, çok şirin bir el ve ayağımız oldu :)

Back
X