• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek dusunurken antibiyotik kullanlrm

iipekk

Dikkat! bebek var :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2007
1.538
13
116
İstanbul
Arkadaslar ben 2 kez dusuk yaptım
ucuncu bebıs ıcın calısıyoruz sımdı
p tesı dr um a gıttım hersey yolunda dedı
ama esımle bırlıkte kkullanmamız ıcın monodoks verdı
neden dıye sormamısım sımdı bebek ıcın calısırken hanı hıc bır ılac kullanmamak lazım dıye bılırız ya
cok tedırgınım kullanmalımıyım kullanmamalıyım
dr umada ulasamadım gun de gecıyor
boyle bısey yasayan varmı arkadaslar
bebek dusunurken ılac kullandıgınız oldumu

arkadaslarım benımde durumunda olan kımse yokmu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm bu konuda pek bir bilgim yok ama hamilelik öncesi kullanılan antibiyotiklerin zararı olmaz diye düşünüyorum hatta hamileyken bile kullanıan antibiyotikler var doktorun verdiğine göre kullanmalısın cnma.s

cnm bu konuda pek bir bilgim yok ama hamilelik öncesi kullanılan antibiyotiklerin zararı olmaz diye düşünüyorum hatta hamileyken bile kullanıan antibiyotikler var doktorun verdiğine göre kullanmalısın cnma.s

tedırgınım bıraz hanı bıtkı cayı bıle ıcmeyın dıye bılınır ya
tesekkur canım ılgıne

canım bende monodoks kullandım bi ara o sadece aşırı enfeksiyon vakalarında kullanılıyor jinekolojide die biliyorum ama tedirgin olmana gerek yok bence bu ilacın sen deilde bebeğinin dişlerinde sarımsı bir leke yapar ancak yapsa başkada yan etkisi yoktur stres yapma....

canım bende monodoks kullandım bi ara o sadece aşırı enfeksiyon vakalarında kullanılıyor jinekolojide die biliyorum ama tedirgin olmana gerek yok bence bu ilacın sen deilde bebeğinin dişlerinde sarımsı bir leke yapar ancak yapsa başkada yan etkisi yoktur stres yapma....
canım su an hamıle degılım zaten hanı olursam bebekte oyle bı etkımı yapar dıyosun
dr um hıc enfeksıyondan falan bahsetmedı bı sorunumda yok anlayamadım bıde esımınde kullanmasını ıstedı
bılemıyorumkı alsam bı dert almasam bı dert

canım jinekologlar genelde enfeksiyon tedavisi için en yüksek dozda olan monodokz verirler ki doktorunda eşinde ve sende enfeksiyon farketmişki sana uygun görmüş.çocuktada ilerde dişlerde leke yapar bu yüzdençünki çok etkili bi ilaç bende hamile olduğunu düşünmemiştim hamilelikten öncede kullanırsan etki yapar.ok

canım ben iki kez aşılama oldum ikisinde de günde 5 adet ilaç içtim bunlardan biride antibiyotikti... bunları eğer doktor tavsiyesi ile kullanıyorsan bir problem yok zaten öyle olsa doktorlar vermezdi değilmi...
için rahat olsun canım

aman arkadaşlar. Monodoks hamile iken yada hamilelik şüphesinde asla ve asla kullanılmaması gereken bir ilaç.Ayrıca prospektüs'ünde de kullanılmaması gerektiği yazıyor.Konu açılalı çok olmuş ama okuyanlar içmesin.Adet bitiminden hemen sonra başlanması daha garanti.ve tedavi amaçlı içildiği için kist vs. bu ilaç bitip bir sonraki ay başlanması ileride doktorun gebeymişin ilaçta içtin.haydii bebeğinde sakatlık riski var demesi geri dönülmez bi yol olur.

Back