canim bak bosuna süphede kalmistin....dogru daha kücüktür görülmez,hem bayramdan sonrada kalp atisini bile duyabilirsin..
degerinde hayirlisiyla yükselir bi aksilik olacagini sanmiyorum.....gelismeleride yaz,keseyi veya kalp atisini duydugunda
arkadaşlar ben de vajinusmusu yeni yendim ve bebek istiyorum göğüslerim şişti kasıklarım da ağrı var bu belirtiler acaba hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi bilemiyorum bu konuda bilgisi olan var mı ? teşekkürler
canım haftaya kesin hastalanmam lazım tabi inşallah olmaz.fakat psikolojik midir nedir bilemiyorum kendimi çok inandırdım inşallah öyledir.yoksa hayal kırıklığı çünkü çok istiyorum allah isteyen herkese nasip eder inşallah tabi bana da
ben gecen ay ayın 2 sinde adet olmustum yumurtlama dönemi boyunca gerekeni yaptık eşimle...yaklasık 10 gündür bel agrım bas agrım ve acaip gögüs agrım var son 3 4 gündür ggsümden sıvı gelmeye basladı prolaktindir sanırımm..adetime daha 1 hafta var ama adet olacakmısım gibi belirtiler var ve bu belirtiler 10 gündür var bende..arada midem bulanıyo ama kusma yok..ve ben 3 ay önce kürtaj oldum bebeğim 2.5 aylıkken karnımda öldüü
canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sana ve hiç kimseye...inşallah hamilesindir. ben herkesten duyduğuma göre göğüs ağrısı ortak belirti oluyor gibi. ben de hep adet olcakmışım gibi hissediyordum karnım kasıklarım hep ağrıyordu. hatta şu an bile ara ara ağrıyor.
benımde reql me az kaldı kızlar ıns bu ay hamıs kalırımm
kiz poffum hosgeldin
hADI BAKALIM DÖRT GÖZLE BEKLIYORUM..
bende büssürü gözle beklıyorummmmmmahhh bı olsa teyzesıııı babasıda annesıne rahatlıcak zamanınımı ne beklıyo bı sene olcak artık
ben inaniyorum ki o büssürüdenbiri olacak bitanem....
seni hamile kalana kadar takip edecem
hamile kalincada bi rahatlayip takibi birakacam
ben inaniyorum ki o büssürüdenbiri olacak bitanem....
seni hamile kalana kadar takip edecem
hamile kalincada bi rahatlayip takibi birakacam
ayyyyy hıc guluceqım yok tu cok quldum ayyy allah da senı quldursun yavrummm hıc aqlatmasınngecen kaynanam telde artık bı cocuk yapta ne zaman yapıcan dedı oqle bı moralım bozuldukı anlatamam yanımda olsa öpeceqtım onu
poffum bitanem biz sadece kaynanamizdan degil valla herkesten duya duya bi hal olduk
milletin agzi torba degilki büzelim valla konusan konussun hic takmamaya calisiyorum....
tabi kendileri bizim yasadiklarimizi yasamadiklari icin konustukca konususuyolarcenesi kapanasicalar
insallah rabbim onlarin cenesini kapatacak bizede yavrular nasip edecek.....
amınnnnnnnnnnnn bebeqımmm amınnnnnnnnnnnnn yaaa ıste ınsan sınır oluyo gercektenn sınır oluyorum kaynanamı sevmıyorum zaten onlarda benı sevmıyo karsılıklı bı duyqu yasıyoruz onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?