Bebek/Çocuk ve Geniz Akıntısı

Blue0Pink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
1.556
2.866
83
Merhaba arkadaşlar 1 yaşında çocuğum var ve doğduğundan beri her kış (2 kış geçirdik) ağır geniz akıntıları yaşıyoruz. Yazları da oluyor ama hemen düzeliyor.

En son geçen hafta doktor artık antibiyotik ve alerji ilacı verdi 1 hafta kullandım dün bitti ve şuan dün de dahil deliler gibi geniz akıntısı var...

Burun yıkama işlemini gerceklestiremiyorum çünkü sürekli yutuyor.

Siz de de böyle şeyler oldu mu, nasıl başa çıktınız, şuan başka neler yapabilirim?..

Gece gündüz uyumuyoruz. Kendimi hem bedenen hem psikolejik olarak kötü hissediyorum. Lütfen yardım.

Canım hic cocugum yok ondan bir yorum yapamayacagım ama konuyu yanlış yere açmışsın ondan cevap alamıyorsun sanırım burada hamilelik isteyen bekleyenlerlerin açtığı konular var

Canım hic cocugum yok ondan bir yorum yapamayacagım ama konuyu yanlış yere açmışsın ondan cevap alamıyorsun sanırım burada hamilelik isteyen bekleyenlerlerin açtığı konular var
Ay aslında ben bir derdim var a açmıştım ama konu mu taşındı anlamadım yaaaaa...
Mune bir yardım eder misin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…