bebek cinsiyeti ve girilen iliski sikligi ile ilgili bir sorum var

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
43
Ankara
Arkadaslar lutfen hamile olup bebeginin cinsiyetini ogrenenler buraya yazsin. acaba soylenenler dogru mu?

yani yumurtlama zamanindan once ve yumurtlama zamani cok sik hatta her gun iliskiye girildiginde kiz bebek sahibi olacagi soylenir. nedeni ise kiz spermlerin daha uzun omurlu olmalaridir. yani spermler surekli biraklilir ve erkek sperm kisa omulrlu oldugu icin olu. daha cok kiz sperm tarafindan cevrelenen yumurtaya kiz sperm girmesi sansi buyuktur.

erkek icin ise yumurtlama donemi ve bir kez iliski tavsiye ediliyor. erkekler kizlardan daha hizli yuzer ve yumurta yakinsa ilk erkekler ulasir ve muhtemelen erkek sperm bebegi doller.

e simdi hergun iliski olursa muihtemelen kiz olur. paylasir misiniz cok iliski yasayip kiz sahibi mi oldunuz ya da olacaksiniz?

simdi aykiri sesler yukselir saglikli olsun da kiz erkek onemli degil. benim icin de onemli degil. sadece tezin dogrulugu bizzat yasamis kisiler tarafindan dogrulanacak mi merak ediyorum.

Kibele slm canim ben sana birşey sorucam konuyla ilgisi yok.senin olayini okudum biliyorum.doktorun nekadar korunma süresi verdi acaba merak ettim.ben 7,5 haftalik kürtaj oldum ilk adetten sonra başlayabilirsiniz dedi.aklima takiliyor acaba korunulmalimi.

Kibele slm canim ben sana birşey sorucam konuyla ilgisi yok.senin olayini okudum biliyorum.doktorun nekadar korunma süresi verdi acaba merak ettim.ben 7,5 haftalik kürtaj oldum ilk adetten sonra başlayabilirsiniz dedi.aklima takiliyor acaba korunulmalimi.

canim ilk temesterde dustu ise sadece 1 adet bekle dedi. ben onu da beklemedim:) simdi bu ay aslinda baslamam gereken ay yumurtlamayi bekliyorum.

kislar benim kuzenimlin 3 kizi var da son bir kez deneyip erkek olmasini istiyorlar. her iki evladin da tadini almak icin. gene tabi kiz olursa bas ustune. o duymus. ben de okudum. tek iliski yumurtlama zamni olursa erkek olur diye.

iyi geceler kızlar
benimde 2 kızım var 3 çocuk düşny. kısmet erkek istiyoruz Allah kısmet ederse. internette araştırıyorum okuyorum bu konuda aranızda deneyen varmı paylaşırsanız sevinirim.

Ablamın arkadaşı denemiş ve tuttuğunu söylüyordu, tabi %50 ihtimal:) Bunu bir uzmandan teyit ettirmek gerek aslında. Allah kalbinizdekini versin hanımlar:)

Kız cinsiyet taşıyan spermler evet daha uzun yaşıyor erkek spermler ise daha hızlı koşuyor bu durumda yumurtlama öncesi girilen ilişkiden hamile kalınırsa erkek spermler ölmüş olacağı için kız olma ihtimali yüksek ama bence bunun ilişki sıklığıyla değilde yumurtlamadan önce olmasıyla ilgili.Bende yumurtlama öncesi 48 saat arayla 3 kez ilişkiye girdim yumurtlama öncesi son ilişkim yumurta çatlamadan 24 saat önceydi muhtemelande ondan hamile kaldım ve kız:).Bence tanıdığınız ovulasyon testiyle yumurtlamayı belirlesin o testler yumurtlama öncesi 24 -36 saat öncesinde pozitiflik veriyor pozitifi gördükden sonra 24-36 saat arası ilişkiye girsin çünkü benim bildiğim yumurta ancak 24 saat yaşar gerçi çocuğu varsa aceleside yoksa iyice garantiye almak için 36 saat sonra girsin nasılsa acelesi yok olmadı bir dahaki ay girer.Bizlerin acelesi olduğundan biz adet bitip ilişkiye girmeye başlamışdık.

kızlar benimde 2 gündür yumurta akı şeklinde tuvalete gittigimde geldi şimdi ben yumurtlamışmı oluyorum yada yumutladıgımı nasıl anlarım gün aşırı ilişkiye giriyorum allahım saglıklı sihatli hayırlı versinde kız olsun diye sıkmı girmek lazım bide regl halım bitti biteli gün aşırı oluyor

yumurtlama oncesi ilişki olursa kız ihtimalinin, yumurtlama olduktan sonra yani adete yakın ilişki olursa erkek ihtimali olduğu , yine Allahın taktiridir ama teorik olarak doğrudur. bunu uzmanlardan da duydum ve okudum. Benim ablam vajinusmus hastasıydı. Tedavi olduğu ay sadece adete yakın bir kez ilişkiye girdi ve şimdi dünyalar tatlısı erkek yeğenim var. Annem de hep söylerdi eğer erkek istiyorsan adete yakın hamile kalacaksın diye. Yine yüce rabbim ne derse o olur, ama dedğim gibi teorik olarak doğrudur.

Arkadaslar lutfen hamile olup bebeginin cinsiyetini ogrenenler buraya yazsin. acaba soylenenler dogru mu?

yani yumurtlama zamanindan once ve yumurtlama zamani cok sik hatta her gun iliskiye girildiginde kiz bebek sahibi olacagi soylenir. nedeni ise kiz spermlerin daha uzun omurlu olmalaridir. yani spermler surekli biraklilir ve erkek sperm kisa omulrlu oldugu icin olu. daha cok kiz sperm tarafindan cevrelenen yumurtaya kiz sperm girmesi sansi buyuktur.

erkek icin ise yumurtlama donemi ve bir kez iliski tavsiye ediliyor. erkekler kizlardan daha hizli yuzer ve yumurta yakinsa ilk erkekler ulasir ve muhtemelen erkek sperm bebegi doller.

e simdi hergun iliski olursa muihtemelen kiz olur. paylasir misiniz cok iliski yasayip kiz sahibi mi oldunuz ya da olacaksiniz?

simdi aykiri sesler yukselir saglikli olsun da kiz erkek onemli degil. benim icin de onemli degil. sadece tezin dogrulugu bizzat yasamis kisiler tarafindan dogrulanacak mi merak ediyorum.
Bende bunu daha önce duymuştum, merak edip denedim. Şimdi hamileyim, 10 gün sonra inşallah cinsiyetini öğrenicez, öğrenir öğrenmez yazarım.

Kibele canım benim arkadaşım hamile kalmak istediği ay hergün ilişkiye girdiklerini söylemişti ve şuan dünyalar tatlısı bir kızı var...

kibelecim bu konu dogrumu yanlismi bilmiyorum
ama ben denedim tutmadii
suan melek gibi bir kiz bekliyorum insallahh
neler yaptigimii istersen yazarimm

neler yapmadimkii kim ne derse desin umrumda degill ben suan kizimin yolunu dort gozle bekliyorumm
yok evlat ayirimi yapiliyormus yok saglikli olsun oncelik istemiyomusuzz
ne istediysem rabbimdenn oncelikle hayirlisindan eli ayagi duzgununden dedim
ve oyle istedim
ama bak benim icin hayirlisiyda buymuus suan cok mutluyumm
ben 28 gunde bir regl olurum cok duzenlidirr ama o ay gec yumurtlama oldu sanirim
19. gun iliski oldu
ve onun oncesinde 4 gun cinsel perhiz yaptirdim esime
kendimde iki ay oncesinden diyete baslamistim bol muz kayisi maden suyuu bunlarda etkili diye duymustumm ama korunma yontemimm geri cekme oldugundan tamda emin konusamiyorumm belki tam o gun kalamadimm
ama tek bir kezz korunmasiz iliski oldu oda o dedigim gundu
hani shettles yontemi varya bizzat onu denedim derin iliskii
cinsel perhiz
kadinin iliskide once orgazm olmasii yataktan bi sure kalkmamak iliski pozisyonu
yani hepsinii birde karbonatli vajinal dus varr onu denemedim ama deneyip tutmayan arkadaslarim var
hani adete yakin diyorlarda benim adete yakin oldu
ama sonuc olmadii
hayirlisi olsunn bidahakinee yumurtlama testiyle falan denerimm :)))
insallah gonlune gore versin rabbim canimm elma isteyene elma armut isteye armut :)))

Back