• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Doğum tarihim 22.07.1995 st 08.07.2016 ultrasona göre 13+5 haftalık nedir sizce cinsiyeti çok merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

İyi akşamlar bana 16. Haftam da erkek dediler 30. Haftam da kız şimdi hangisine guvencem bilemedim ayrıca benim son adetim 1 mart ama Dr geç yumurtlama olmuş dedi ve adet tarihini 1 nisan olacak şekilde düzenlediler doğum tarihim 16 eylül 1990 vben bu işin içinden cikamadim şimdi size soruyorum

ayy banada bakarmisiniz nolur cok merak ediyorum, dogum tarihim 06-10-1982 sat 27-08-2016 siklus 25 gun.

konu sahibinin profilinde son etkin olma tarihi 2012 yazıyor arkadaşlar bence boşuna beklemeyin. :KK35:
ayrıca atıp tutmadığını nereden bileceksiniz ki, kendinizi kız diye hazırlayacaksınız erkek olacak mesela belki içten içe üzülüceksiniz ya da yanlış cinsiyete göre hazırlık yapıcaksınız. bence doktorunuz dururken bu tür kişilere inanmayın, umut bağlamayın. en doğrusunu size doktorunuz söyleyecektir. allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasib etsin :nazar:

konu sahibinin profilinde son etkin olma tarihi 2012 yazıyor arkadaşlar bence boşuna beklemeyin. :KK35:
ayrıca atıp tutmadığını nereden bileceksiniz ki, kendinizi kız diye hazırlayacaksınız erkek olacak mesela belki içten içe üzülüceksiniz ya da yanlış cinsiyete göre hazırlık yapıcaksınız. bence doktorunuz dururken bu tür kişilere inanmayın, umut bağlamayın. en doğrusunu size doktorunuz söyleyecektir. allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasib etsin :nazar:

SAT 08.07.2016
DOĞUM TARİHİM 02.09.1981 AMA ASLINDA 1 EYLÜLDE DOĞMUŞUM NUFUSTA 2 YAZIYOR

Back