...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

10.06.1985
1 temmuz 30-33 arası adet ooluyrm (

kız demişdinz snrm erkek olma ihtmlm %5 mi bi kıızım var eşimn adnı koymk için erkek istyrdm ama snrm %5 şansm bu ay

teşekkür ederim kusuruma bakmayn heycandn snrm tekrar edyrm bukdr..hamiş değilim daha....

merhaba 5 haftalık hamileyim kesemizide gördük sırada inşallah kalp atışları var tabiki cinsiyetini de merak ediyorum d.tarihim-22.04.1982 Son Adet Tarihim-03/06/2012 adet siklusu-27 gün yardımcı olursan çok sevinirim,şimdiden çok teşekkür ederim....

kac kiside yanlis cikti bu tahmin...

ben kiz cok istiyorum gece gündüz dua ediyorum...simdi bana erkek dedi...

çok teşekkür ederim!

evet adet döngüm kısa 25 gün ve adetin 11. günü hamile kaldım eminim.
keşke bu hesaplamalardan haberim olsaydı ona göre hamile kalırdım :) genellikle haklı çıkmışsınızzz inşallah %5 e girerim ve hayırlı bi oluşum olur

Minure hanim ben yumurta takibiyle hamile kaldim cok eminim yumurtlamam 27.4 oldu..gülenyüz ve monitor kullandim..genede erkekmi cikiyor....

zaman ayırıp ilgilendiğiniz, tahmininiz için teşekkür ederim
inşallah sağlıklı bir kızım olur.

bende erkek için yumurtlama testi kullandım :) tam yumurtlamaya denk getirdim artık Allah bilir

bende kiz icin plan yaptim sik iliski, hap kullandim ph düsük olsun diye ve fitil kullandim...ve yumurtlama tarihime eminim kac aydir atesde ölcüyorum...hersey bosunamiydi diyorum allahim sabir ver bana neolur...almanlar cok aya dikkat ediyor bu kez benimkide ay kizda yorumcu kizda, tabi hepsi denk geldi, gelmeseydide denicektim, sok oldum simdi erkek deyince bana...bir oglum var insallah yanlis cikarda kizim olur...ultrasonla nasil hesapliyorkine sasirdim....

merhaba lütfen bana da şu testten yapar mısınız 19.02.1989 adetim 29 gün arayla ve son adet tarihim 13.04.2012

kızlarr bu arada bugun bebeğimizi gördük çok keyifçi belli ki bacaklarını dikmiş havaya bide baglamış onları benim sorum su simdi uzman tv de izledim eger bacakları acık rahat yatıyorsa kızdır falan dedi yani bu durumda erkekmi acaba cinsiyetine baktı ama suan daha hiç birsey görünmüyor dedi 12haftalığım

minure hanım bana bakmıştınız birde arkadaşıma bakabilirmisiniz d.t 31.02.1983 sat 24.04.2012
şimdiden teşekkürler )

Meraba münire hanım çok meraklandim şimdi banada bakarsanız çok sevinirim.dogum t.13.5.1982 sat 28.4.2012 adet düzenim 25 günde bir.sindiden teşekkürler.

merhaba, doğum tarihi 12.04.1984 siklus 28 sat 07.06.2012, şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…