• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

Münire Hanım, ben kendi doğum günümü de tam olarak yazmıştım amaaaa :) Acele anınıza ben denk geldim, tüh yaaa :)

SAT: 1 Nisan
Döngü: 35-37
doğum günüm: 4 Eylül 1982

Acele cevap lütfenn :)

münire hanım size zahmet kardeşime bakar mısınız geçmişe yönelik.
dogum tarihi 07.08.81

sat 29 şubat 2008 siklus 26 ile 28 arasında değişiyor

Ilginiz icin cok tesekkür ederim MINURE. Bir oglum var, dediginiz gibi insallah birde kizim olur ... Allahim herkesin gönlüne göre versin. Saglikli bebeklerimizin olmasi duasiyla... Tüm anne adaylarini tebrik ederim. Rabbim ici bebek askiyla yanan herkese o güzel duyguyu nasip etsin ...

COK UZULDUM CANIM BENDE 5 AY ONCE 22 HAFTALIK KIZIMI KAYB ETTIM BUYUK VE HISS EDILEN BEBEGIN ACISI DAHA BUYUK OLUYOR.GECMIS OLSUN.BEN KORUNMAYI 2 AY SONRA BIRAKTIM VE BIRAKTIKTAN 3 AY SONRA HAMILE KALDIM.BU AYDA KORUNMAYI DURDURA BILIRSIN,YANI BUYUK VEYA KUCUK BEBEK KAYBINDAN SONRA KORUNMAYI BIRAKTIGIN AY ZATEN HAMILELIK OLMUYOR,100 DE 1 BIRAKINCA HAMILE KALANLAR OLUR.NEYSE AGUSTOSTA HAMILE KALIRSAN ERKEK,AMA IZ ISTIYORSAN TEMMUZ,EYLUL VE EKIM KIZ

Senin de başın sağolsun,Allah bu bebeğine sağlıklı uzun ömür versin inşallah.
Şimdi sormak istediğim birşey var.Benim adetlerim hep ayın son günlerine denk geldiği için yumurtlamam bir sonraki ay oluyor sanırım.Bu durumda gelecek adet tarihim olan 26 temmuzdan sonra korunmayı bırakırsam ağustosta hamile kalmış oluyorum bu durumda erkek. Ama 22 ağustosta göreceğim adetimden sonra korunmayı bırakırsam eylülde hamile kalmış oluyorum o zaman da kız.Doğru mu anlamışım canım ?

Arkadaslarimada baka bilirmisin

Tina"nin dogum tarihi 19.01.1976 son adeti 09.01.2012 siklus28-30

Kira"nin dogum tarihi 22.05.1984 son adeti 07.11.2011 yumurtlamasi 19.11.11, siklusun 26 gün

minurecim birde arkadasim icin bakarmisin sana zahmet
dogum tarihi 15.08.1987
son adet tarihi 14 haziran
27-28 gunde bir adet oluyor

bir ihtimal hamile ve merak ediyor eger varsa ne diye hemen bakarmisin canim =))

cnm herkesinkini yazmışsın ama hangisi bana ait anlayamadım:26: tekrar hatırlatayım : doğum trh:19.02.89
sat:13.04.2012 siklus:29 heyecanla bekliyorum :16:

senin bebis ERKEK...canim ben zaten sata gore diyil satdan 10-15 gun sonrasindan cinsiyeti hesaplarim...bazen sat baska ayda dollenme diyer ayda oldugu icin dollenmeden hesaplamak gerekir...

Minure Hanım iki ayrı doktordan öğrendiğime göre %90-95 benim bebiş KIZ:)) ama istisna olacağı belliydi şimdiden çok başına buyruk bu cadı:)

senin bebis ERKEK...canim ben zaten sata gore diyil satdan 10-15 gun sonrasindan cinsiyeti hesaplarim...bazen sat baska ayda dollenme diyer ayda oldugu icin dollenmeden hesaplamak gerekir...

Minure Hanım iki ayrı doktordan öğrendiğime göre %90-95 benim bebiş KIZ:)) ama istisna olacağı belliydi şimdiden çok başına buyruk bu cadı:)

Back