senin bebisin ERKEK...
CANIM TABIKI,BANA SAT kendi dogum tarihini yaz.canım benim bebeğim tüp bebek... benim bebeğim yada bebeklerim hakkında da bilgi edinebilir miyim?
eğer olabilir dersen bilgilerimi yazacağım canım..
canim boyle seyler olmasi normal.bebek rahme yerlestiyi icin,rahmin icini temizliyor,yani birkac ay boyle olmali.slm kızlar ya benimbir soru m olacaktı ben yaklaşık 4 haftalık hamileyim bende böyle krem gibi beyaz akıntı geliyor bu normal mi acaba yardımcı olur musunuz :18:
evet canim ben ilkinde kiz dedim,ultrasonda cikti,simid yine KIZIM olucak.ama yanilirsam hepinize soylerim.sende şubat annesisin sanırım canım..kendi bebişini de hesapladın mı peki:)kızmı-erkek mi
a erkeye veya sperm gucune bagli bisey.cok ender hallerde bu uygulama olur.ovulyasyondan once iliskiye girildiyese y sperm prda bekler ama yumurta patlayana kadar birdaha iliski olursa x gider birlesir,yumurtanin tam patlama doneminde orda hangi spermin oldugu tam bilinemez.benim hesaplamam tam buna uygun.ama bu siklusa kisye gore degisen bisey,ve bide yasla kaldigin ayla cok baglantisi var.Mrb MINURE ben bişey sorucam cevaplarsan sevinirim.Ovulasyondan önceki ilişkiyle kız bebek ovulasyon günü ve sonraki gün ilişkiyle erkek bebek olur diyolarya senin bu konudaki fikrin nedir?Hani x spermleri yavaş hareket edip uzun yaşıyor, y spermleri hızlı hareket edip kısa yaşıyor diye okumuştum bi çok yerde .Bu konuyu da bununla ilişkilendiriyolar sanırım.Bana mantıklı geliyor sende bir jinekolog olarak fikrini belirtirsen iyi olur yani ilişki zamnıyla cinsiyetin ilgisi var mı?
Bi soru daha MTHFR a1298c homozigot mutasyon mutlaka düşük sebebimidir?
tebrikler canim ne guzel.bugün öğrendik ve doğru tahmininiz oğlum olacak Allah nasip ederse
canlarim sabah erkenden kalktim ve hesaplamalari yaptim,cevaplari yazicam ve ise kosuyorum.
SIDEROLITES-ERKEK\
SINEMKILIC-SENIN SAT DIYIL BATIN 6 TEMMUZ OLUYOR.bu arada haziranda kalabilirsin.-KIZ
ILKSEN-ERKEK
TUZE-KIZ
SINEMBERRE-KIZ
BLUESTAR-ERKEK
RUZGARR-E
MILKALINA-MAYISTA KALDIYSAN-ERKEK
HULYAEMRAH-ERKEK
EZO07-CANIM DOLLENME GEC OLSUYSA BILE MAYISTAN GECMEZ,MAYIS SONU-KIZ
SUDE AY-KIZ
HEPBERABER- IYIKI,YAZDIN ZATEN SENIN SAT VE DOGUM GUNUN 1-1NE KARISMIS,TAN YUMURTLAMA ZAMANI YAS ATLIYORSUN VE CEVAP VERMEM ZOR OLUCAKTI,AMA IYIKI,20.GUN YUMURTLAMA OLDUGUNU YAZMISSIN.OZAMAN DOGUM GUNUNDEN SONRA hamile KALIRSIN-KIZ...
CILEKLIPUDING-KALIRSAN ERKEK
GSNMGS-KALIRSAN ERKEK
ESSIRA-KIZ
SULTANIM-ERKEK
SMY86-KIZ.
cevaplar........................
acibiber2053-kiz
su-perisi-erkek
hiranurm-erkek
qwert-kiz....................
lutefn bana sadece ozelde yazin...........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?