...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

doğum tarihim 1 ekim 1985

siklus, adet düzensizliğim var 32 37 felan gibi değişiyor...

son adet tarihim 9 mayıs

bir tahminde benim için söylermisin şimdiden teşekkürler...

bir tahminde benim için bulunursanız çok sevinirim..teşekkürler

tüm sayfaları okumaya çalıştım..gerçekten %5 hatayla tahminlerde bulunmuşsunuz..yoğun bir işiniz var ama burada ki insanların da bir nebze olsun meraklarını gidermeye çalışıyorsunuz..sizi tebrik ederim...

Minure hanım merhabalar benim doğum tarihim 12,07,1985 sat 4 mayıs rica etsem banada söylermisiniz??
merhaba senin bebis ERKEK

merhaba seninde bebisin ERKEK

ben temmuzda düşünüyorum sat her ay aynı gün olur.
doğum tarihi 14.11.1975.
siklus 32 gün .
12 temmuz olacak.teşşekürler...
canim sen temmuzda dusunuyorsun ama satina ve siklusuna gore senin dollenmen haziranda oluca ve hamile kalirsan KIZ...

merhaba minure hanım benim içinde bir tahminde bulunursanız seviirim doğum tarihim 20.09.1984 sat 12 mayıs 2012 siklus 28 gün
merhaba senin bebisin KIZ...

Merhabalar,

191982...siklus 28 gunluk...son adet 10 mayis

Bir tahmin de ben rica ediyorum, şimdiden teşekkürler..
merhaba hesapladim ERKEK...

Merhaba
Dogum tarihim 24.09.1980
Sat:16 nisan 2012
Dongum:27-28 gun

Cinsiyet tahminini soylersen sevinirim simdiden tesekkurler:)
merhaba seninde bebis ERKEK...

doğum tarihim 1 ekim 1985

siklus, adet düzensizliğim var 32 37 felan gibi değişiyor...

son adet tarihim 9 mayıs

bir tahminde benim için söylermisin şimdiden teşekkürler...
MERHABA canim sanirim subat topigindesin sladiye ozelde attim ERKEK.

26/04/1979--sat..3 mayıs--siklus 25-28 değişiyor.
MERHABA aycacim.,senin oglusada KIZ kardes gelicek.istersen.
KIZLAR SUBAT TOPIGINDEN OLANLAR ISTERSENIZ SLADIYE YAZIN SONUCLARI TABLOYA KOYSUN.SONDA ULTRASON CEVABIYLA KARSILASTIRILACAK...
ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN...

COK TESEKKUR EDERIM canim.bu hesaplamayi yaptigimi bilen arkadaslarin israriyla topigi actim,ondan sonraysa takildim iste kadinlar klubune zaman buldukca girmeye calisiyorum.dogru cevaplar ciktikca benim icinde eglenceli oluyor.senin cevabini yazdim.simdi...

ben de çok istiyorum kız olmasını çok umutlandım şimdi..inşallah dediğin gibi olur.öğrenir öğrenmez paylaşıcam..teşekkürlerrr

kizlar sizde kandil gecesi ama burda bakude oyle bisey yok.ama yinede kandiliniz kutlu olsun bizde saat 00:52.benim cok uykum var.artik uyumak gerek.geceniz xeyre qalsin...

sende şubat annesisin sanırım canım..kendi bebişini de hesapladın mı peki:)kızmı-erkek mi

canım benim yas 23.03.1987 siklüs 28 günde bir.son adet tarihim 13 mayıs cevabını bekliyorummmm tsklerr

Cok tesekkurler ben hep kiz hissettim simdiye kadar ama bakalim sonucu ogrenince yazicam. Hayirlisi olsun ilk bebek kiz erkek farketmez saglikli olsun yeter:)

merhaba minure ben daha önce de sormuştum ama o zaman hamile olduğumu kesin bilmiyordum şimdi kesin artık benim sat 10 mayıs bize doktor ilişki takvimi vermişti 25-27 mayıs bunun dışındaki günlerde hep korunduk bu takvime göre hamile kaldım benim siklus ta 25-30 arası sürekli değişir pko vardı tedavi oldum ve hemen ardından hamile kaldım şimdi de cinsiyeti merak ediyorum doğum tarihim 13 temmuz 1984 rica etsem tekrar hesaplar mısın??

bende şubat anne adyıyım ..
şuan 6 haftalık hamıleyım...
SAT 10MAYIS
D.T. 17/12/1981 banada bakarmısın lutfeeennnnn....

adet duzensızlıgım oluo arada 32 gunde bır oldum 2 aydır.
normalde 28 gunde bır olurum...

şimdiden tesekkurler....

Son düzenleme:

mrb bana da bakarsan sevinirim 5 ayLık hamileyim.son adet tarihim 28ocak doğum tarihim 07.05.1992 şimdiden tşk

Bizi unutmussun canın sagolsun.hayırlı hamilelikler diliyorum.

banada bakarmısınız son adet tarihim 20nisan. 9haftalık hamleyim doğum tarihim:16,06,1986 32günde bir adet oluyorum

merhaba ben de yazayım merak ettim

08.05.1984
sat 29 nisan(fakat geç döllenme 1 hafta)
adet düzensiz ne deseeemmmm:44:
34 gün diyelim çünkü 20.gün çatladım

Mrb MINURE ben bişey sorucam cevaplarsan sevinirim.Ovulasyondan önceki ilişkiyle kız bebek ovulasyon günü ve sonraki gün ilişkiyle erkek bebek olur diyolarya senin bu konudaki fikrin nedir?Hani x spermleri yavaş hareket edip uzun yaşıyor, y spermleri hızlı hareket edip kısa yaşıyor diye okumuştum bi çok yerde .Bu konuyu da bununla ilişkilendiriyolar sanırım.Bana mantıklı geliyor sende bir jinekolog olarak fikrini belirtirsen iyi olur yani ilişki zamnıyla cinsiyetin ilgisi var mı?
Bi soru daha MTHFR a1298c homozigot mutasyon mutlaka düşük sebebimidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…