merhaba senin bebis ERKEKMinure hanım merhabalar benim doğum tarihim 12,07,1985 sat 4 mayıs rica etsem banada söylermisiniz??
merhaba seninde bebisin ERKEKayyy çok heyecanlı:))) kız olsun erkek olsun hepimizin bebeleri sağlıklı tosuncuklarımız olsun inşallah.munire hanımcığım benim doğum 26,11,1984 sat 14,04,2012 siklus ise 28-30gibi cevabınızı heyecan ile bekliyorum.
canim sen temmuzda dusunuyorsun ama satina ve siklusuna gore senin dollenmen haziranda oluca ve hamile kalirsan KIZ...ben temmuzda düşünüyorum sat her ay aynı gün olur.
doğum tarihi 14.11.1975.
siklus 32 gün .
12 temmuz olacak.teşşekürler...
merhaba senin bebisin KIZ...merhaba minure hanım benim içinde bir tahminde bulunursanız seviirim doğum tarihim 20.09.1984 sat 12 mayıs 2012 siklus 28 gün
merhaba hesapladim ERKEK...Merhabalar,
191982...siklus 28 gunluk...son adet 10 mayis
Bir tahmin de ben rica ediyorum, şimdiden teşekkürler..
merhaba seninde bebis ERKEK...Merhaba
Dogum tarihim 24.09.1980
Sat:16 nisan 2012
Dongum:27-28 gun
Cinsiyet tahminini soylersen sevinirim simdiden tesekkurler:)
MERHABA canim sanirim subat topigindesin sladiye ozelde attim ERKEK.doğum tarihim 1 ekim 1985
siklus, adet düzensizliğim var 32 37 felan gibi değişiyor...
son adet tarihim 9 mayıs
bir tahminde benim için söylermisin şimdiden teşekkürler...
MERHABA aycacim.,senin oglusada KIZ kardes gelicek.istersen.26/04/1979--sat..3 mayıs--siklus 25-28 değişiyor.
COK TESEKKUR EDERIM canim.bu hesaplamayi yaptigimi bilen arkadaslarin israriyla topigi actim,ondan sonraysa takildim iste kadinlar klubune zaman buldukca girmeye calisiyorum.dogru cevaplar ciktikca benim icinde eglenceli oluyor.senin cevabini yazdim.simdi...tüm sayfaları okumaya çalıştım..gerçekten %5 hatayla tahminlerde bulunmuşsunuz..yoğun bir işiniz var ama burada ki insanların da bir nebze olsun meraklarını gidermeye çalışıyorsunuz..sizi tebrik ederim...
COK TESEKKUR EDERIM canim.bu hesaplamayi yaptigimi bilen arkadaslarin israriyla topigi actim,ondan sonraysa takildim iste kadinlar klubune zaman buldukca girmeye calisiyorum.dogru cevaplar ciktikca benim icinde eglenceli oluyor.senin cevabini yazdim.simdi...
............................................................MERHABA HAMISLER VE HAMIS OLMAYA CALISANLAR..........................................................
bebeklerinizin cinsiyetini merak ediyorsaniz,ultrasondan once hesaplama yapip soyleye bilirim.ben kendim 1 ultrason doktoruyum....................
BU hesaplama yontemini amerikada kursdayken doktorlarimdan oyrendim,bunu 1 cok ulkelerde yapiyorlar.ama bu sadece doktorlarin yapa bilecegi 1 yontem...koromosom ve yumrtlama ile ilgili hesaplama................bu ne cin takvimi nede rus ve baska menbeyinin ne oldugu bilinmeyen takvimlere benzemiyor..................................dogruluk payi 100 de 95%,,,ama 5 % yanilma payi vardir.....................................
bildiyiniz gibi ilk mayalanma oldugu gunden bebegin cinsiyeti sacinin sekli gozunun rengi genetik olan her 1 seyi belli olur.bunlari 100 de 100 bilen 1 tek ALLAHTIR.tabiki herkes cinsiyeti merak ediyor,ultrasonda hastalara bakip soyluyoruz...bu merak.......ama tabi cinsiyeti oyrenipte ...bebegini aldiranlar var,onlar ayri ben cinsiyeti istediyi gibi cikmadi diye bebegini oldurenlere ALLAHIN verdiyi cani alanlara ANNA demem.asla..
........................................................tabiki oncelik bizim icin BEBKLERIMIZIN SAGLIGI...................................................................
.................BEBEKLERININ CINSIYETINI MERAK EDENLER BANA OZELDE VEYA TOPIK ICINDE SU BILGILERI YAZA BILIRLER .........................
................dogum tarihi...sat...siklusun kac gun oldugu......ornegin...[[[07:06:1986...siklus 28 gunluk...son adet 13 mayis]]].......................
Cok tesekkurler ben hep kiz hissettim simdiye kadar ama bakalim sonucu ogrenince yazicam. Hayirlisi olsun ilk bebek kiz erkek farketmez saglikli olsun yeter:)merhaba senin bebis ERKEK
merhaba seninde bebisin ERKEK
canim sen temmuzda dusunuyorsun ama satina ve siklusuna gore senin dollenmen haziranda oluca ve hamile kalirsan KIZ...
merhaba senin bebisin KIZ...
merhaba hesapladim ERKEK...
merhaba seninde bebis ERKEK...
MERHABA canim sanirim subat topigindesin sladiye ozelde attim ERKEK.
MERHABA aycacim.,senin oglusada KIZ kardes gelicek.istersen.
KIZLAR SUBAT TOPIGINDEN OLANLAR ISTERSENIZ SLADIYE YAZIN SONUCLARI TABLOYA KOYSUN.SONDA ULTRASON CEVABIYLA KARSILASTIRILACAK...
ALLAH HEPINIZIN YARDIMCISI OLSUN...
merhaba senin bebis ERKEK
canim sen temmuzda dusunuyorsun ama satina ve siklusuna gore senin dollenmen haziranda oluca ve hamile kalirsan KIZ...
KIZLAR SUBAT TOPIGINDEN OLANLAR ISTERSENIZ SLADIYE YAZIN SONUCLARI TABLOYA KOYSUN.SONDA ULTRASON CEVABIYLA KARSILASTIRILACAK...
merhaba senin bebis ERKEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?