eyer hamile kalirsan ERKEK olur,yarin bisey olursa haber edersin...
pardon,çin takvimine göre kız çıkıyor:)
ama çin takvimine göre ilk çocuğumun da erkek olması gerekiyormuş ama kız:)
canım banada bakarmısınız
sat: 26 Nisan
doğum tarihim 17.08.1980
farketmez nasil olsa mayisa deng geliyor.ERKEK...
Merhaba MINURE Hanımcım lütfen bana da bir tahmin yürüt doğum tarihim 18.07.1983, SAT 6 Mart ama doktor geç döllenme olduğu için ultrason cihazına 13 Mart diye giriyor, çok teşekkürler
banada bakarmısınız bir zahmet ben 20.04.1985 eşim 07.03.1985 sat 28 mayıs olacak sanırım haziranda hamile kalmayı düşünüyorum canım cvbı bekliorum şimdiden teşekkürler :)
27.04.1971 sat 27.04.2012 lutfen bakarmisin simdiden tskkurler...
teşekkür ederim canım ben diğer konunada mesaj atmıştım önce buna yazmıştım cevap gelmeyince profilinden gördüm diğer konunu bunu artık kullanmayacaksın sandım canım kusura bakma Rabbim hakkımızdda hayırlı olanuı versin inşallah canım hepimizin :) Allah seninde gönlüne göre versin inşallah :)
mrb benim doğum tarihim 22.12.1980 sat 28.05.2012
adetlerim düzenli hiç sorun yaşamadım bu konuda ama ocaktan beri deniyoruz hiç hamile kalamadım.oğlum olsun istiyorum inşallah olur.artık alıştım eskiden ilk aylarda heycan yapar test yapardım .şimdi nasılsa olmayacak diyorum(( ama yinede adet olmamayı bekliyorum.
merhaba,doğum tarihim 17.04.1987 sat 12.04.2012 çok merak ediyorum...şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?