resmini hatirladim,sanirim ben sana yamistim gecenlerde,sende birazcik karisiklik var yani 18 subat sat,,,yaklasik 12 gun sonra buda marta geliyor.eyer yumurtlaman daha erken olmadiysa martda kaldiysan...KIZ...yumurtlama 2 ay arasina deng gelince biraz zor oluyor..
bildiyin gibi gibi benim dogruluk oranim 100 de 95% ultrason sadece 1 seyde yanila bilir,parmak veya gobekcik yanilta biliyor...turkiyede calissaydim gelirdin yanima ben bakip soylerdim,cunki,ben hastalarima hem hesapla hemde ultrasonla cinsiyeti soyluyorum,cok ender hallarda 1-1ile tutusmuyor.artik bebek dogunca bakicaksin hangimizin yanildigini...o zaman yazarsin bana...
doğru cnm erkek
yha cnm benim için birde nisana bakarmısın daha önce bakmıştın ama geç döllenme olabilir
çok merak ettim.doğum tarihim 28. 12. 1980 satım 9 mart ama nisanada kaymış olabilir.
martta olmuşsa bebeğin cinsiyeti erkek demiştin.nisanda olursa ne olur?
canim senin sat martin ortalari olsaydi,dollenme nisana kaymis ola bilirdi,ama satin 9 mart olmasi dollenmenin martda gerceklestiyini gosterir.ERKEK,,,evde bitane erkek var diye kizmi istiyorsun.senin icin bide nisana baktim ,kaysa bile nisanda erkek geliyor...bu bizim diyil Allahin isteyi umarim bu sefer yanilmis olurum...
ben ilk defa soruyorum ç,in takviminden bakıyorsunuz herhaldeki şubat erkekmart kız doktor cevapladı erkek %100
canim senin sat martin ortalari olsaydi,dollenme nisana kaymis ola bilirdi,ama satin 9 mart olmasi dollenmenin martda gerceklestiyini gosterir.ERKEK,,,evde bitane erkek var diye kizmi istiyorsun.senin icin bide nisana baktim ,kaysa bile nisanda erkek geliyor...bu bizim diyil Allahin isteyi umarim bu sefer yanilmis olurum...
yok tatlım kızlar kafamı karıştırıyo geç döllenme falan diyip ağzına sağlık cnm benim 3 kızım var bunun erkek olmasını istiyorum hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben ilk defa soruyorum ç,in takviminden bakıyorsunuz herhaldeki şubat erkekmart kız doktor cevapladı erkek %100
Teşekkürler MINURE inşallah hamiş kalırsam sana da dua edicem kaybettiğin bebeğine kavuşman dileğiyle
FATMA ZEHRA süper anneler topiği neden kapandı bir fikrin var mı canım.
nısan ayı dollenme olmus erkek.eee ben de yazdıydımmm
doğum atrıhım 10-12-1987
sat : 13/04/2012
nısan ayı dollenme olmus erkek.
topigi açan kişinin kötü anıları varmış kapatmak istemiş cnm yeni topik açtık bekleriz . süper anneler 2012 die
hayatbanaguzelll kız topiğe dönn
bir de ben deneyeyim,
28.10.1982 doğum tarihim,
son sat 20.02.2012,
teşekkür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?