...bebek cinsiyeti öğrenmek.. ultrasondan once...

ben ilk defa soruyorum ç,in takviminden bakıyorsunuz herhaldeki şubat erkekmart kız doktor cevapladı erkek %100

ay hadi yaa bi tanem ben o zaman acele etmiyim mavişlere belkim kız diye değişir ultrason,
biraz adha bekliyeyim bakalım sana haber ederimm

teşekkürler..

ben ilk defa soruyorum ç,in takviminden bakıyorsunuz herhaldeki şubat erkekmart kız doktor cevapladı erkek %100

hayir canim ben kendim doktorum ve yumurtlama hesabi yapiyorum,cin takvimi falan bosseyler,arkadaslarda hep yalnis cikar,ben kendimde ultrason doktoruyum,benim cinsiyet hesaplama 100 de 95% dogru,,,arada bazen yalnis oluyor,,,hatta 2-3 cocugu olanlar bile gecmise donuk sorunca ben dogru hesaplayip soyledim,cin takvimine falan inanma...

hayir canim ben kendim doktorum ve yumurtlama hesabi yapiyorum,cin takvimi falan bosseyler,arkadaslarda hep yalnis cikar,ben kendimde ultrason doktoruyum,benim cinsiyet hesaplama 100 de 95% dogru,,,arada bazen yalnis oluyor,,,hatta 2-3 cocugu olanlar bile gecmise donuk sorunca ben dogru hesaplayip soyledim,cin takvimine falan inanma...

hayir canim ben kendim doktorum ve yumurtlama hesabi yapiyorum,cin takvimi falan bosseyler,arkadaslarda hep yalnis cikar,ben kendimde ultrason doktoruyum,benim cinsiyet hesaplama 100 de 95% dogru,,,arada bazen yalnis oluyor,,,hatta 2-3 cocugu olanlar bile gecmise donuk sorunca ben dogru hesaplayip soyledim,cin takvimine falan inanma...herkeze net olarak soyledim dogru cikti,ama sana net soylemedim,cunki,2 ay arasi dollenmenin zamanini tam tutturmak olmaz...

Minure Hanım benımkı karıstı sanırım baskasıyla
tekrar bakabılırmısınız
20/09/1984 dogum tarıhım
09/02/2012 sat

Teşekkürler MINURE inşallah hamiş kalırsam sana da dua edicem kaybettiğin bebeğine kavuşman dileğiyle

FATMA ZEHRA süper anneler topiği neden kapandı bir fikrin var mı canım.

hayir canim benim haberim yok,cunki,oralara pek takilmam.insallah hepimizin saglikli bebisleri olur,,,bak gordunmu doktor olmama ragmen bebisimi kayb edtim.her sey Allahin elinde,,,bol sanslar..

doğum tar.07-12-1980

adet tar 20-05-2012

korunmayı bırakmayı düşünüyorum hanfi aylara hangi cinsiyet denk geliyor sizin yönteminizde merak ettim...
bakabilirmisiniz acaba banada????

bende eksik kalmim barim

dogum tarıhım 07/07/1981
sat 24/01/2012
beklenen dogum tarıhı 30/10/2012

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…