- 13 Mart 2008
- 5.104
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylediğin bir açıdan doğru,ama aynı zamanda kadın yumurtası belli dönemlerde, spermde ki erkek hücresini, belli dönemlerde de dişi hücresini kabul ediyor.BeBegin cinsiyetini erkegin sperminde ki hücre sayısı belirler eger yumurtaya ulasan sperm hücresi kız olur eger erkek ise erkek olur.Bu dedigim şekilde bebegin cinsiyetini biz belirleyemeyiz.Fakat tüp bebek tedavisinde yurtdışında yapılmış cinsiyet secimi calışmaları var fakat gel gelelim ülkemizde legal degil....Sizin belirttiginiz mevsimsel degişiklilkler gibi bir konu ne yazıkki bu şekilde bebegin cinsiyetini belirleyemezseniz.Tesadüf olabilir
oy oy oyyy ne yaptın sen yeni bi akım başlattın durduk yere herkes yaşını kan tazelenmesini hesaplar oldu bilemeyon arkadaşım 26 yaşında anne oldum bebişim kız 28 yaşında 2.bebeğimi doğurucam rabbim nasip ederse o da kız canımKızlar, istediğiniz cinsiyette bebek sahibi olabilmek için bir yöntem varmış. Duyduğum şey şu: Her 4 yılda bir insanların kanı yenileniyormuş. Hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş. Önce inanasım gelmedi. Hesapladım benim 3 çocuk, ölü doğumum, ben ve kardeşimin doğumları doğru çıktı. Bunu daha önce duyanınız ayrıntılı bileniniz var mı?