Bebek cinsiyeti için yeni duydum

Bence senin ki rastlantı eseri tutmuş bana pek mantıklı gelmedi :)) Sonuçta kanla olan bir şey değil genetik olan ve bizim tamamen dışımızda gerçekleşen bir şey :)

bebeğin cinsiyetini erkek belirliyor diye biliyordum.
yani bu taze bayat bana biraz tuhaf geldi açıkcası..

Bende Duydum Bunu Ve üniversite Hastanesinde Hemşireler Hesapliyormuş Tanidiklarina Arkadaşim Sirf Bu Yüzden Iki Sene Bekledi Kocasi çok Erkek Istiyordiye Ve Tut Tu Hakikaten Oğlu Var şimdi Fakat Benim Duyduğum Erkeğin Spermi Yenilenirmiş 4 Senede Bir Doğum Günündn Bir Ay Sonrayi Hesaplayip Sonraki üç Ay Erkek Derler örnek Veriyim Mesela Ekim Doğum Lu Bir Erkek Için Dört Senede Bir I Hesaplayip Ekimi Atlayip Kasim Aralik Ocak Erkek Olma Ihtimali Daha Yüksek Miş Allahin Bileceği Iş Bu Tabi Ben Hesapladim Ama üç Ayi Geçirdik Daha Hamile Kalamdim Hayirlisi Diyorum

benimki çok komik oluyor yavvvv......
ben 03-12-84
eşim 04-12-80 hiç fark yok ikimizde 2008 de 1 günlük bir arayla kanlarımız temizleniyor...:roflol: :roflol:

söyeyin bakalım..bizim bebişimizin cinsiyeti ne olur? :roflol:

arkdşlr geçende dini bir sitede her kim erkek evlatı olsun istiyorsa ilişki esnasında hanımının karnına elini koyarak şöle desin yazıyodu allahım sen bana hayırlı bir evlat verirsen adını Muhammet koyucam derse oluyomuş güya..bn böle şeylere pek inanmam ama isteyen denesin:)sonucu bizede söleyin

kızlar o hesabı bende duymuştum ama benim duyduğum daha faklı
kadının 3 erkeğin 4 yılda birCADIARZU

BeBegin cinsiyetini erkegin sperminde ki hücre sayısı belirler eger yumurtaya ulasan sperm hücresi kız olur eger erkek ise erkek olur.Bu dedigim şekilde bebegin cinsiyetini biz belirleyemeyiz.Fakat tüp bebek tedavisinde yurtdışında yapılmış cinsiyet secimi calışmaları var fakat gel gelelim ülkemizde legal degil....Sizin belirttiginiz mevsimsel degişiklilkler gibi bir konu ne yazıkki bu şekilde bebegin cinsiyetini belirleyemezseniz.Tesadüf olabilir

benim bildiğim kadınların 3 yılda bir erkeklerin 4 yılda bir yenileniyor ben mesela şubat doğumluyum her üç yılda bir şubat ayında yenileniyormuş.

bende eşimde şuan tek sayıyız 29-31 e ozaman nolcakki :):)

taze kan - bayat kan diye bir şey olmaz arkadaşlar böyle şeylere inanmayın.. vücudumuzda sürekli bir devinim var ve yaşlanan bir hücre hemen yenilenir.. bilimsel olmaktan oldukça uzak olan bu tarz şeylere lütfen inanmayın :kahve:

ayrıca cinsiyet konusu tamamen allahın takdiri, önceden bilinebileceğine inanmıyorum..

BeBegin cinsiyetini erkegin sperminde ki hücre sayısı belirler eger yumurtaya ulasan sperm hücresi kız olur eger erkek ise erkek olur.Bu dedigim şekilde bebegin cinsiyetini biz belirleyemeyiz.Fakat tüp bebek tedavisinde yurtdışında yapılmış cinsiyet secimi calışmaları var fakat gel gelelim ülkemizde legal degil....Sizin belirttiginiz mevsimsel degişiklilkler gibi bir konu ne yazıkki bu şekilde bebegin cinsiyetini belirleyemezseniz.Tesadüf olabilir
Söylediğin bir açıdan doğru,ama aynı zamanda kadın yumurtası belli dönemlerde, spermde ki erkek hücresini, belli dönemlerde de dişi hücresini kabul ediyor.
Yani sadece erkek belirlemiyor cinsiyeti, kadının da söz hakkı oluyor.süprizzzzz

74 + esimin dogum tarihi
75
76
77
78 +
79
80
81
82 +
83+ benim dogum tarihim
84
85
86 +
87+
88
89
1990 +
91+
92
93
94 +
95+
96
97
98 +
99+
2000
01
02+
03+
04
05
06 +
07+
08
09
2010+

yani ben dusuk yapmasaydim en son benim kanim tazelendigi için kizim olacakti himm çok ilginç.erkek istersem 2010 a kadar beklemeliyim o zaman.

bebegi olanlar deneyebilir %100 demiyor zaten bi cin takvimi kadar payi var sanirimm

ilk kez böyle bişey duyuyorum. eğer hamiş kalırsam kız olacak demekki bizim bebiş...

sağlıklı olsunda inşallah... gerisi önemli değil...

valla bu cinsiyet işleri için harcanan çabayı çocuk sağlıklı
olsun diye harcansa daha iyi bu nedir ya herkes bi cinsiyet
sevdasına tutulmuş gidiyor herkesin bebeği olmuyor psikolojisi bozuluyor
millet hala cinsiyet tahmininde bulunuyor allah isteyen herkese versin
kız erkek farketmez

Kızlar, istediğiniz cinsiyette bebek sahibi olabilmek için bir yöntem varmış. Duyduğum şey şu: Her 4 yılda bir insanların kanı yenileniyormuş. Hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş. Önce inanasım gelmedi. Hesapladım benim 3 çocuk, ölü doğumum, ben ve kardeşimin doğumları doğru çıktı. Bunu daha önce duyanınız ayrıntılı bileniniz var mı?
oy oy oyyy ne yaptın sen yeni bi akım başlattın durduk yere herkes yaşını kan tazelenmesini hesaplar oldu bilemeyon arkadaşım 26 yaşında anne oldum bebişim kız 28 yaşında 2.bebeğimi doğurucam rabbim nasip ederse o da kız canım
tek bildiğim ve inandığım rabbim hakkımıza ne hayırlıysa onu veriyor bence
Allah'ın dilediğinin önüne geçilmez a.s.a.s.

Bir arkadaşım söyledi bunu bana dün. Bende 8 haftalık gebeyim Kızın olacak dedi. Doğum tarihlerimizi aldı eşimin ve benim. Ay yıl gün olarak. Kendisinde çocuklarında yeğenlerinde çıkmış hep. Ben inandım. Kız hissediyrdum bende. ama 2 aya kadar belli olur inş.

X