- 27 Temmuz 2007
- 280
- 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENCE ORTAYA ATILMIŞ ASILSIZ BiR LAF...
SİZiNKiNDE DE TUTMASI TESADÜF OLMUŞ...
Kızlar, istediğiniz cinsiyette bebek sahibi olabilmek için bir yöntem varmış. Duyduğum şey şu: Her 4 yılda bir insanların kanı yenileniyormuş. Hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş. Önce inanasım gelmedi. Hesapladım benim 3 çocuk, ölü doğumum, ben ve kardeşimin doğumları doğru çıktı. Bunu daha önce duyanınız ayrıntılı bileniniz var mı?
ay merak ettim şimdi ben ben 25.06.76 eşim 27.05.71 kendiminkini yaptım ama yorum kısmında kalakaldım..2007 de eşimin 2008 de benim yenileniyo galiba..bir kızım oldu temmuzda..şimdi de oğluş için yapsak 2011 de eşimin 2012 de benim yenileniyo olması lazım..2011 de hamiş kalırsam oğliş mi olcak peki:))
Takdir Allahın herzaman için o bilir doğruyu yanlışı sağlıklı evlatlar versinde denemekle de zarara girmeyiz ki nur topu gibi bir evladımız daha olur.Gönül ister ki bir de oğlum olsun:)))benimkini doğru hesaplamış mıyım anlayan arkadaşlardan yardım istiyorumm
kızlar saçmalamayın herşeye umut bağlamayın.size kısaca şunu söyleyim insan
vucudunda dolaşan kandaki hücreler sürekli kendini yeniler örneğin eritrositler insan vucudunda yaklaşık 20-25 trilyon tane.her dakikada 110-120 milyon tanesi yeniden yapılır.nerde kaldı 3 yıl 4 yıl?yanlış şeylere inanmayın.........