Bebek cinsiyeti için yeni duydum

bu işin sadece eğlencesi beril07'cim, ben de yıllar önce duymuştum, tutar ya da tutmaz. Tabiiki ne olacağını, nasıl olacağını Allah bilir. Kız ya da erkek hiç önemli değildir, evlat evlattır. Anaya babaya vatana millete hayırlı evlat olsun yeterki.

bencede saçma bir yöntem.çünkü ben 2007 de hamile kaldım benim bu yönteme göre kızım olması gerekiyor.2007 de kan yenilenmesi bende oluyor ama 2.oğlum olucak.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
bilmiyorum ki canım ya. bilsem dükkan senin. ben sadece duyduğum gün hemen yazmıştım unuttum zaten.:sm_confused:

şimdi Ben 24 Yaşindayim O Zaman Kiz Olacak Ama Eşim 38 Yaşinda Ozaman Da Erkek Mi Olacakkkkkkkkkkkkk Onun Ki Daha Oturmuştur çünkü Ay Farki Var Aramzidaaaaaaaaaaa

kızlar hiç duymamıştım bu yorumlara göre kafam karıştı allah isteyenlere ve bana bebiş versinde erkekte kızda olabilir

merhaba kızlar bu yöntemi bende duydum ve doğru olduğuna inanıyorum.geçen sene televizyondada tartışılmıştı bu konu ve kadın doğumcu bir tanıdığımda onayladı.annem babama yaptım kuzenim falan hepimiz kardeşim aynen tuttu.ben şahsen inanıyorum...çünkü kanın 4 yılda bir değiştiği tıbbende onaylanmış.

kızlar takılmayın böylr şeylere .ha kız ha erkek sağlıklı olsun dileyinnnn

Kızlar, istediğiniz cinsiyette bebek sahibi olabilmek için bir yöntem varmış. Duyduğum şey şu: Her 4 yılda bir insanların kanı yenileniyormuş. Hamile kalınan dönemde eşlerden hangisinin kanı taze ise çocuğun cinsiyeti ondan oluyormuş. Önce inanasım gelmedi. Hesapladım benim 3 çocuk, ölü doğumum, ben ve kardeşimin doğumları doğru çıktı. Bunu daha önce duyanınız ayrıntılı bileniniz var mı?

Evet duydum ama olay şöyle ; kadınların kanı 3 yılda erkeklerin 4 yılda tazeleniyormuş.Örneğin 1967 Nisan doğumlu bir erkek için yenilenme tarihi Nisan 2007 ve Nisandan sonra hamile kalınırsa erkek oluyormuş...Kadının yaşı ve kız bebek için 3 'er yaş ekleyeceksiniz...1975 temmuz doğumlu kadın için tazelenme 2008 Temmuzda oluyor 2008 Temmuzdan sonra kız bebek oluyor muş....Herşeyi Allah biliyor ......

ay merak ettim şimdi ben ben 25.06.76 eşim 27.05.71 kendiminkini yaptım ama yorum kısmında kalakaldım..2007 de eşimin 2008 de benim yenileniyo galiba..bir kızım oldu temmuzda..şimdi de oğluş için yapsak 2011 de eşimin 2012 de benim yenileniyo olması lazım..2011 de hamiş kalırsam oğliş mi olcak peki:))
Takdir Allahın herzaman için o bilir doğruyu yanlışı sağlıklı evlatlar versinde denemekle de zarara girmeyiz ki nur topu gibi bir evladımız daha olur.Gönül ister ki bir de oğlum olsun:)))benimkini doğru hesaplamış mıyım anlayan arkadaşlardan yardım istiyorumm

Benim bildiğime göre sizin doğum yılınıza 3 ekleyerek bulacaksınız Haziran 2006 DA TAZELENMİŞ KANINIZ sizin ,eşinizin işe; erkeklerin yaşı için 4 ekleyeceksiniz Haziran 2007 de tazelenmiş .Kasım Ayında hamile kalmışsınız yani Haziran 2006 kanınız yenilenmiş Kasım 2006 da da hamile kalmışsınız.Ve kızınız olmuş.....Şüphesiz takdir Allahın....

kızlar saçmalamayın herşeye umut bağlamayın.size kısaca şunu söyleyim insan
vucudunda dolaşan kandaki hücreler sürekli kendini yeniler örneğin eritrositler insan vucudunda yaklaşık 20-25 trilyon tane.her dakikada 110-120 milyon tanesi yeniden yapılır.nerde kaldı 3 yıl 4 yıl?yanlış şeylere inanmayın.........

kızlar saçmalamayın herşeye umut bağlamayın.size kısaca şunu söyleyim insan
vucudunda dolaşan kandaki hücreler sürekli kendini yeniler örneğin eritrositler insan vucudunda yaklaşık 20-25 trilyon tane.her dakikada 110-120 milyon tanesi yeniden yapılır.nerde kaldı 3 yıl 4 yıl?yanlış şeylere inanmayın.........

kesinlikle katiliyorum. 4 senede bir kan yenilense zehirlenir olurduk hepimiz coktan . oyle olsa hem dogumdan iki uc ay sonra tekrar hamile kalip farkli cinsiyette doguranlar var. bende de tutmuyor bu hesaba gore erkek olmaliydi bebek ama benim fistik gibi bir kizim var! sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Arkadaşlar benim duyduğumda kadınlar 3 yılda erkekler 4 yılda bir kan tazelermiş ve kim kan tazelemişse hangi dönemde hamile kalmışsan cinsiyet kız veya erkek olurmuş

bana mantıklı gelmedi çünkü cinsiyeti sadece erkek belirler hani eşlerden hangisinin kanı taze ise denilmişya olurmu cinsiyet erkek tarafından belirlenir

bana mantıklı gelmedi çünkü cinsiyeti sadece erkek belirler hani eşlerden hangisinin kanı taze ise denilmişya olurmu cinsiyet erkek tarafından belirlenir

bende tutmadı kızlar.Hesaplarıma göre benim kanım 1 yıl önce eşiminde 3 yıl önce tazelenmiş oluyor ama ben hamileyim ve bebeğin cinsiyeti erkek.Yani bayat kana çekmiş:)))) Bana pek inandırıcı gelmedi bu yöntem.

X