Ben de öyle düşünmüştüm ama 9 haftalıkken erkek kalbi de jızlanıyomuş hafta arttıkça kalp atısı da artıyor. O dedigini doktora sordum şu cevabı verdi :6 haftalıkken kalp atıs 145 üzeri olsaydı evet kız olma ihtimali yüksekti ama şuan 9 hafta ve erkek bebek de böyle atıyo 9 haftalıkken dedi anca 13. Haftalarda belki gösterirse cinsiyet ögreniriz dedi 20 haftaya kadarBen 28 yasindayim son adet gunum 21 eylul 9 haftalik hamileyim gecenlerde kalp atislarini duyduk kalp ritmi 156 sanirim kizlarin kalbi erkeklere gore daha hizli atiyormus nernekadar kiz olsun istiyorsamda icimden sanki erkek olacakmış gibi geliyo saglikli olsunda kiz erkek farketmez simdi benim kizimi oglumu olucak
Ben hesapliyim sana. 98 dogumlusun yani 22 yasında sınBenimkinde bakarmisi10.ayda hamile kaldım
1998 doğumluyum
20+8=28-9=19 erkek.Cnm 20 yaşındayım ağustos da hamile kaldım yapabilir misin banada
28+3=31 31_9=22 kızınız olacak herhaldeCanim bide bana bak ya 28 yasindayim martta hamile kaldim bi kizim olmasini cok istiyorum
25+12=37Banada bakar mısın aralıkta son adetim hamile kaldığım ayı nerden buluyoruz 25 yaşındayım
Ay hadi ins ya ogrendigimde kesin yazcam bu camasir suyu testini falanda denedim oda kiz gibi ama bakalim28+3=31 31_9=22 kızınız olacak herhalde
O nasıl çamaşır suyu testi Allah gönlünüze gore versinAy hadi ins ya ogrendigimde kesin yazcam bu camasir suyu testini falanda denedim oda kiz gibi ama bakalim
Nasıl oluyor bu hesaplama söyler msnz bana da25+12=37
37_9=28
Cift sayi kizdir belkide seninki
Yaş hesaplama programları 26 yaş bilmem şu kadar ay yaşındasın diyor yıl olarak 27 yaşım hangisini baz almam gerekiyor tam kestiremedim..Banada bakar mısınız3 ekım 94 doğumluyum Mart ayında hamile kaldım
Cinsiyetiniz ne cok merak ettimBanada bakar mısın aralıkta son adetim hamile kaldığım ayı nerden buluyoruz 25 yaşındayım
Belli oldu mu cinsiyetiniz?Benim de tek çıktı erkek yani ama daha cinsiyeti belli olmadı 3 ay sonra ne çıkacak bakalım
Erkek kuzumCinsiyetiniz ne cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?