- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.921
seni hatirlayamadim ben bizim sitede ole birisi yoktu
teravet ebru tombiliu gulnisa karabiberrr bulusalim lutfennnnn
canımm bana faceboktan yazarmısınn nerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni hatirlayamadim ben bizim sitede ole birisi yoktu
teravet ebru tombiliu gulnisa karabiberrr bulusalim lutfennnnn
Orkidemmm canim ya naber ? Kizin nasil kac yasinda simdi öp yerime oldumu benim kizlar 8 ve 4 yasindalla Allah sükürler iyiyiz valla ben 3 cüye hazirlaniyorum ama sizleri kaybetmisdim isimkler degismis bulamadim
tam iyi oldu ya ben 3 bebek hazirlikdayim bakalim ne olacak hayirlisiyla...korunma hapimi yeni birakdim su an Ramazani bekliyorum bitsin bi hemen basliyacam insAllah hayirlisiyla olusum olur
SEn ne yapdin 2. bebis?
Herkez birbirine dua etsin insAllah gönlündeki olur herkesin
Gülnisa nerde Samira?
,gulyhasss canimmmmm sendeee haaaaa
ayyy nasil mutlu oluyorummm eskileri gorunceee az degil 2 sene yazistikkk
beraber agladik beraber guldukkk
kiz hatirliyorumda seni her topige erkek bebek icin yontemler diye konu acardinn
maasallahh simdi tosun gibi oldu oglumuz darisi bize insallahhh
baklavada hamileymis erkek miss neler denedi haberiniz var mi?
momof arkadaşımızın yumurta beyazı ile ph yükseltme tavsiyesi..
momof arkadaşımızın yumurta beyazı ile ph yükseltme tavsiyesi..
ya arkadaslar bana kizmayin ama bunlara ben pek inanmiyorum, siz ne yaparsaniz yapin allahin dedigi olur...
Canım ağusta düşünüyorum..bildiğim şeyler diyet ve karbonatla duş.karbonatlı duşa çok güveniyorum teyzemin kızı ve bildiğim iki kişi bu yöntemle erkek bebek sahibi oldu.yumrtlama günü ilşkiye inanıyordum ancak artık inanmıyorum...bu arada vajinal phımı ne kadar arttırmaya çalışsam da olmuyor aşırı asidiğim galiba..bu arada çin takvimiyle de uymasını bekliyorum:)))
Merhaba canim cok tuzlu seyler ye canim bide et yemekleri ye niye yumurtlama güne innanmiyorsun?tek iliski yapacayim bide nasip olursa, insAllah benim 2 kizim var 8, 4 yaslarinda Allahim onlari bizlere bagislasin...
Ben hep et yediyimde ph tursel kayidi aksama yükseliyor 7 falan oluyor denedim gercekden et yiyince bide cay fazla icince bakalim Allah insAllah dualarimi kabul egler...
iyi sanslar
Canım çok teşekkürler..Yumurtlama gününe inanmak istiyorum ancak arkadaşım 21 şubatta çatlatma iğnesi yaptırdı.23 şubatta ilşki ve sonuç kız bebek...ben de ekim ayında aynı şeyi yapmayı düşünüyorum ancak tereddütlerim var.ALLAH hepimize erkek bebek nasip etsin.
İnşallah ALLAH nasip eder hepimize oğlanları kucağımıza alırız.Ben diyet yapmaya çalışıyorum ama arada dondurma falan kaçamak yapıyorum..normelde zaten sütü yoğurt peynir sevmem..Ekim ayı için doktora zorla çatlatma iğnesi ikna etmiştim.klomen verdi 11.gün gel yumurtana bakıp çatlatma iğnesi vereceğim demişti..ama kararsız kaldım.ilk namaz ve dua onlar ilk yapılacak şeyler zaten..birde karbonatlı duşa inanıyorum.Gercekden mi canim vallahi bende birseye innanmiyorum artik sirf namaz ve dua ediceyim bide Allahdan hayirlisini istiyorum zaten insAllah oglum olur hayirlisinla herkesin insAllagh
Gurbetgüzeli yazmis namazi ve duayi cok sag olsun onu yaparim Allah biliyor artik.Sen neyler yapiyorsun diet falan hepimize dua ediyorum..
Oglum olursa ismini Ege koyacam hayirlisinla insAllah...
slmlar
bilmem isinize yararmi
cinsiyet belirleme testleri ile gebeliğin 10. Haftası gibi erken bir dönemde bebeğin cinsiyeti yüzde 80 oranında belirlenebilmektedir, aile dördüncü - beşinci aylara kadar beklemeden cinsiyeti öğrenebilmektedir. Test kabına sabah annenin ilk idrarı eklenerek 10 dakikada sonuç alınabilmektedir, 10 dakika sonunda şişedeki renk yeşilimsi ise erkek, turuncu ise kız manasına gelmektedir.