- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.901
hosgeldin nasilsin canim uzun zamn oldu goremedim senimeraba canım ben barış nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin nasilsin canim uzun zamn oldu goremedim senimeraba canım ben barış nasılsın
her kes msn-le anlatiyor formullerini peki ben napicam :97::97::97::97::97::97:bana da soyleyin erkek bebek diyetini, hadi arkadaslar nolur zamaninda her kes biseyler ariyodu deneyen sonucu pozitif olanlar yardim edin bize de erkek bebisimiz olsun da dogurmak konusunu biz de kapatalim bir an once.
opuyorum hepinizi 2009-2010 -un kiz anneleri yardimlarinizi esirgemeyin
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...460770-super-anneler-2011-a.html#post20393375
canım bizler öle yalvartmayı seven insanlar değiliz.yol yöntem ne sorun varsa sor.bilen ler cevaplar.süper annelere takıl.orda ne varsa yapılacak yazıyor...
ilk sayfaya matematik arkadaşın toparadığı devlet sırrı gibi saklamadığı bilgiler mevcut.ister uygula uygularken danış.istersen sadece oku...yani aman emek verdim ayyyy gecemi gündüzüme kattım.biraz emek ver sonra sana bilgileri özelden yollarım diyen zihniyette insanlar ve yandaşları yok.....
ne istiyorsan sor oku.verecek olan allahhhhhh
diyet ile ph ı gerçekten yükselen oldu mu?
hosgeldin nasilsin canim uzun zamn oldu goremedim seni
evet cnm ph si 8 lere kadar cikaan arkadaslari taniyorum
matemarikte nitekim oylee vajinal duslarinida yaptii simdi oglusu kucaginda :)
aaaaaaaaaaaaaaaa bercesteeeeeeeeeeee sensin tamam :)))))))))))))))))
şimdi hatırladım :)))))))))
gulyhasss canimmmmm sendeee haaaaa
ayyy nasil mutlu oluyorummm eskileri gorunceee az degil 2 sene yazistikkk
beraber agladik beraber guldukkk
kiz hatirliyorumda seni her topige erkek bebek icin yontemler diye konu acardinn
maasallahh simdi tosun gibi oldu oglumuz darisi bize insallahhh
baklavada hamileymis erkek miss neler denedi haberiniz var mi?
glyhas nickin yabancı değil ama sanki hatırlayamadım seni....bebiş bekliyorsun maşallahhhh az da kalmış....sağlıkla hayırla gelsin.....
sen kimsin canim gülleri kasdediyorsan kapandi yeni acildiya gurbet öbür tarafa giremiyorum bir sorunmu var canım sen görüşüyomusun
Heyyyt cekilin leyn bn gedimmmmmmmmM
ohoh bernurda gelmiş...canım nasısın bernurcum...çok sevindim kızar gulyhas tombilibu gülnisa orkiş nonis bernur serdal ve diğer kızlarda gese vede samira süper olurdu valla....
kızlar bakavanın yeni bebeği oacak ve erkekmiş.hemen bulmam lazım neler yaptı.orkiş sen bimiyormusun kız ...allah hayırlı etsin kadın üstüme maşallah ikinciyi etti ben hala sürüniyim
darısı başımıza kızlar.diyetten başka sadece yum sonrası ve bio ritim tabiki..
kendi topiğimde bio ritim için fasafiso yazmıştım ama isteyen olursa onar içide bu sayfadan bio grafiği açarım kızalr......
ohoh bernurda gelmiş...canım nasısın bernurcum...çok sevindim kızar gulyhas tombilibu gülnisa orkiş nonis bernur serdal ve diğer kızlarda gese vede samira süper olurdu valla....
kızlar bakavanın yeni bebeği oacak ve erkekmiş.hemen bulmam lazım neler yaptı.orkiş sen bimiyormusun kız ...allah hayırlı etsin kadın üstüme maşallah ikinciyi etti ben hala sürüniyim
darısı başımıza kızlar.diyetten başka sadece yum sonrası ve bio ritim tabiki..
kendi topiğimde bio ritim için fasafiso yazmıştım ama isteyen olursa onar içide bu sayfadan bio grafiği açarım kızalr......
mrh karabiber,ii gozun aydin diyelimm ve hosgeldin tekrar bizde siz eskileri ariyoruzya,bize biraz bilgi verinde darisi bizim basimiza olsunmassalah buyumus bile bebisin,seninde yazdiklarini cok okudum,senin galiba iki kizdan sonraydi degilmi?inss arada bize yazarsin
Canım bizde seni özledik. Yavrularını öp bizim için...
canım ebru beni hatırlamadınmı
kızların ismini yazınca anladım kim olduğunu
benide hatırlamışsındır umarımmmmmm
efenin annesi:)
kızları kaybettimmmmmm((((((
buralardada hiç karşılaşamadık