bebek cinsiyet belirleme..

:KK35:
cnmm yaptım yatımda

kucuk kızımın yazılısı vardı matamatıkden

bugun oyuzden aksam gıremedeım baya bı ders calıstık..

Canım kurban olurum yazına valla yazısı bıle super benım cnm arkadasım

ıns Rabbım hepımıze nasıp eder cnm ıns...

cnm cok gecmıs olsun ewet bu aralar baya salgın var

ewe gırdımı tmm Allah sıfalar versın cnm ...
cnm tekrar hayırlı olsun kesınlesmıs sehzademız

rabbım sag salım kucagına almayı nasıp etsın ...bızede cok dua et cnm

darısı basımıza olsun ıns...AY bızde burdan dermıyızkı acaba böle ıns nasıp olur:KK59:

cnm ıns en yakın zamanda atlatırsın bu donemı

ewet ya bende boncugu merak edıyom 14 subatta gıdecektı dr ama gırmedı henuz..

cnm sadece corek otu kafımı bu adet duzelımıne bızde yıyelım ozaman

hemde zayıflatma ozellıgı var corek otunun

canım bilmiyorumki ben tesadüfen farkettim bu ayda diete başlamdan önce bidaha aynı şekilde deniycem bakalım etkisi aynı olacakmı bakalım sende dene hem kendini takip etmiş olursun

Saol canım kötüyüm valla başımı kaldıramıyorum yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı
gecmiş olsun cnm dikkat et kendinee
midedeki kaynamalarrın normal artıkkk

Teşk ederim Elaracım sende olmasan geçmişi okuyan yok valla bende artık sadece okuduğunu bildiğim kişilerinkini okuyup yazıcam hem boşuna sayfa işgal etmeyelim

Canım çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin inş. bende aynı dertten yakınıyorum geceleri dönüp duruyorum içimde çocuk dolanıp duruyodur heralde üşütmüşüm yatmaya çalışıyorum ama iki çocukla ne mümkün Allah yardımcımız olsun

canım geçmiş olsun inş çabuk geçer bu dönem, bu dönemde bu problemler oluyo biliyosun bir ay sonra falan geçer inş

bal çörek ootu tarcın karışımı adet düzensizligi için kullanılıyor genelde cnm
yumurtayı cok güzel olgunlaştırıp catlatıyor,buda erken yumurtlamaya ve dolayısıylada adet döngüsünün kısalmasına neden oluyorrr
adet döngüsü uzun olanlar için cok ideall
bende önümüzdkei ay başlıcam inş.

yumurtanın gelişmesi ve olgunlaşması için başka bi alternatifte incir kürü,adetleri düzenli oalnlar bunu yapsalar daha ii olur

bu ikisi aynı anda yapılmıcakk
önce sogan kürünü yapcan rahim temizlencek
sonrada tarcın çörrekotu bal yapılabilirr
ben aynen böle yapcam önümüdeki aydan itibaren

bernil bak elara yazmış ben bilmeden yapmışım sende adet döngün uzunsa dene canım

kızlar hepinize günaydıınnnn nasılsınız cumanız mübarek olsun
umudum sen nasılsın bitanem daha iyimisin canım bacım benim
bernil inşaAllah incecik hatın olucaksın kız sende bu hazim varken

sağol ezelciiim!!!bugün ultrasonada girdim.rahmimde bi problem yok.kan tahlili sonucunu doktora gösterdim.malesef pek güzel değilmiş.doktorcuğum beğenmedi hormonlarımı:KK59:ben daha önce polikistik over atlattığımı da söylemiştim ya,kaç sene bi o ilacı bi bu ilacı kullandım taaki benim adetlerimi düzenleyecek olanı bulana dek ya da benim dilimden anlayan o iyi bayan doktora rastlayana dek.şimdiki yeni doktorum 3 ay boyunca kullanacağım bi ilaç verdi bana.adıda gynelle.sanıyorum doğum kontrol hapı tarzı bişiy.polikistik over,akne tedavisinde kullanıldığı yazıyor içinde.bebe isteyen kadının aklından geçen ilk soruya bak 'bu ilaç kilo yapar mı doktorcuummm??':KK9::KK9::KK9: dokuz ayda alacağım 20 kiloyu göze alıyorumda,ilaç kullanıp alacağım 2-3 kiloyu kaldıramıyorum:KK1:sonuç itibariyle ben 3 ay izdivaya çekiliyorum mecburen.mayısta ilaç bitince kontrole gidicem.inşallah düzelir benim şu kadınlık hormonlarım!erkeksi yanlarımda yok ama höhöhöyttt kırarım uleyn gibisinden,gayet dişi,gayet yırtıcıyım:KK9:küstüm valla bugün kadınlık hormonuma,hayal kırıklığına uğrattı beni...

eh damlacım haklısın ama bebeğin kilosu başka kendi kendine alınan kilo başka :KK1: ilaç yüzünden kilo alırken içerde bebk olmuyor ki :KK1: olsun alsan bile birazcık kilo iyidir bebek daha iyi tutunur
hormonların düzene girsinde sağlklı sıhatli bebişler al kucağına inşaAllah

bal çörek ootu tarcın karışımı adet düzensizligi için kullanılıyor genelde cnm
yumurtayı cok güzel olgunlaştırıp catlatıyor,buda erken yumurtlamaya ve dolayısıylada adet döngüsünün kısalmasına neden oluyorrr
adet döngüsü uzun olanlar için cok ideall
bende önümüzdkei ay başlıcam inş.

yumurtanın gelişmesi ve olgunlaşması için başka bi alternatifte incir kürü,adetleri düzenli oalnlar bunu yapsalar daha ii olur

bu ikisi aynı anda yapılmıcakk
önce sogan kürünü yapcan rahim temizlencek
sonrada tarcın çörrekotu bal yapılabilirr
ben aynen böle yapcam önümüdeki aydan itibaren

evet çok şükü geçen ay Allahın izniyle ben çörek otu bal tarçın karışımını kullandım yumurtam çok güzel gelişti ve çatladı adet süremde kısaldı inşaAllah bu ayda aynı olur

Elara bu çörek otu bal tarçınla aynı anda momofun bahsettiği polen ve arı sütü karışımınıda kullansak zararlı olur mu acaba_? Erkek bebiş için polen iyi ya ondan soruyorum çörek otunu bırakmak istemiyorum gerçekten çok faydalı ama polendede aklım kalıyor erkek için iyi ya

kese yorumlarınıza gözüm takıldı bende baktım kızımın usg resimlerine
8 haftalıkken sağda bebek..
ama ben sanırım soldan yumurtladım o ay solda hep bi ağrı vardı...

sende de kese konumu tutmuş

birde bu ay kadın doğum doktoruma gittim yıllardır aynı hiç değiştirmedim doktorumu çok ta severim..kasıklarımda ağrı ve adetdüzensizliğim vardı adetim 35 günü geçmeye başladı..sol kasığımda sürekli bi ağrı var..ben hep aylardır heralde soldan yumurtluyorum ondan ağrı oluyor dedi..
neyse usg de bakarken söyledim solda benim hep ağrım var sağda hiçbişey hissetmiyorum diye..
o da dedi ki aksine ben de tam ona bakıyordum sol yumurtalığında intihap var sıvı birikmiş ve hiç yumurta yok..sağda ise sanki ilaç kullanmışsın gibi 3 tane falan sağlıklı yumurta gözüküyor bu ay sağdan yumurtluyacaksın dedi..şaşırdım açıkçası..neyse intihap için antibiyotik verdi..adet düzensizliği için hormon değerlerim normal çıktı o yüzden strese bağladık..birde dedi herkezde illa 28 de bir olcak diye bişey yok bazılarının yapısı gereği 35-40 güne sarkıyo çoğuzaman böyleyse dert etme benim de 35-40 günü buluyo dedi..
sizin bu konuda bilginiz var mı yumurtalıkta intihap olunca nasıl tedavi izlediniz..

Benimde aynı şey oldu canım yani iltihap yok çok şükür ama sol yumurtalığımda devamlı ağrı oluyordu bende ordan yumurtladığımı sanıyordum ama meğer sağdan yumurtlamışım doktor gördü bende söyledim solda hep batma hissediyorum dedim ağrısını orda hissedebilirsin ama sağda yumurtan dedi

hımm hemen etki yapmazzz
ilk başlamada 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor 1 su bardaGı
sonra 15 gün ara verip tekrar içiliyor diye biliyorum
BU ŞEKİLDE 3 AY KULLANMAK LAZIM

KEÇİBOYNUZU KÜRÜNÜN YAPILIŞI
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:Al sana bi Ezel selami vereyim belki görürsün kiz buradayiz ya......

:KK1: :KK1: :KK1:

Cuma Tebriği
Bugün bayram olsun
Hüzünler dönüşsün sevince.
Rabbim yaralarımızı sarsın Rauf adıy...la
Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla
Cumanız mübarek olsun! arkadaslar duanızda
kabul olsun ıns...

Amin Bitanemmm :KK16:

Kakule bence gerek YOK incir kürüne
sen eşin için keçiboynuzu kürü içir kaliteli olsun spermleri

elara kakule için keçiboynuzu kürü değilde pekmezi daha iyi olmazmı pekmezde bi miktar kalsiyumda varmış ya öle duymuşttum, kürü uygulayanların genelde erkek oldu sanırım

hımm hemen etki yapmazzz
ilk başlamada 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor 1 su bardaGı
sonra 15 gün ara verip tekrar içiliyor diye biliyorum
BU ŞEKİLDE 3 AY KULLANMAK LAZIM

üç aymı ben sadece 15 gün sanıyodum bu keçiboynuzu kürü dimi elara

üç aymı ben sadece 15 gün sanıyodum bu keçiboynuzu kürü dimi elara

cnm sperler 72 gunde uretılıyomusya o yuzden 3 ay en ıyısı

ama bızım 3 tane var zaten :)1 ay da yapsak

yada arada yapmayı dusuynuyom zararı olmaz yanı

dıkkat edersen mutlu elıfın esıde arada yapıyomus dıyete baslamadan

Son düzenleme:
cnm sperler 72 gunde uretılıyomusya o yuzden 3 ay en ıyısı

ama bızım 3 tane var zaten :)1 ay da yapsak

yada arada yapmayı dusuynuyom zararı olmaz yanı

dıkkat edersen mutlu elıfın esıde arada yapıyomus dıyete baslamadan

evet bernil haklısın bende 72 günü biliyodum ama kürü 15 gün banada mantıksız gelmişti başlayana kadar pekmezini düşünmüştüm off bernil inşallah alırız oğullarımızı canım kucağımıza rabbim bu duyguyuda tattırır bizede kızlarımızdan sonra

evet bernil haklısın bende 72 günü biliyodum ama kürü 15 gün banada mantıksız gelmişti başlayana kadar pekmezini düşünmüştüm off bernil inşallah alırız oğullarımızı canım kucağımıza rabbim bu duyguyuda tattırır bizede kızlarımızdan sonra

aynen cnm aynen ınan o kadar cok hevesım varkı ne bıleyım

rabbım ıns tatdıracak cnm ya cunku vermeyecek olsa bıze bı ıstegı vermezdı ıcımıze

cnm bol bol dua edelım bırbırımıze ıns olcak

aynen cnm aynen ınan o kadar cok hevesım varkı ne bıleyım

rabbım ıns tatdıracak cnm ya cunku vermeyecek olsa bıze bı ıstegı vermezdı ıcımıze

cnm bol bol dua edelım bırbırımıze ıns olcak

amin canım inş bu mübarek günde dualarımız kabul olur rabbbim tattırır o duyguyu bizede ve tüm isteyenlere

valla haskena doğru diyorsun takıldım buraya hiç aklımda yokken cinsiyet için düşünmeye başladım bu sene sonuna doğru planlıyorum ben de hamilelik şimdiden heycan yaptım sizinle valla..bu gidişle sene sonunu beklemem :)))))

hoşgeldin canım ,sorma ben de okumaya bi daldım o gün bugündür burdayım:KK1:

X