bebek çamaşırlarını kaç derecede yıkıyorsunuz?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
ben 40 derecede yıkıyorum ama bazen leke çıkmıyo. 60 derecede yıkayınca da küçülüyo sanki.

40 yada 30 dercede yıkıyorum ve ben dalin sıvı deterjan almıştım yazık verdiğim paraya sinir oluyordum ütüde farkedince .Şimdi sabun tozuyla yıkıyorum misler gibi oluyor leke falan da kalmıyor .Tavsiye ederim

40 derecede yıkıyorum normal deterjan kullanıyorum bol durulama yaptırıyorum çok şükür bişey olmadı şlimdiye kadar

cnm bende 40 derecede renklileri 60 derecede beyazlari yikiyorum
lekeli olan kiyafetleri önce elimde yikiyorum
sonrada hemen makinaya atiyorum normal deterjan kullaniyorum

bende normal deterjan kullanıyorum.renklileri 30 da beyazları ve lekeli olan açık renklileri 60 da yıkıyorum.bi sorunda yaşamadım...

sağolun kızlar. ben de sabun tozuyla yıkıyorum. bütün çamaşırları birlikte yıkıyorum ben. zaten çamaşırları hep renkli. pek beyaz yok

ayyy bana dalin sıvı detjan deme o kadra ağırki kokusu yıkadım bir defa kokudan çoçuk rahatsız olur diye bi daha yıkadım ne kadar ağır kokuyo öelce duruyo bende hacı şakir bebe kullanıyorum çok memnunun valla yazık sadece marka dit alıp öelce kaldı

bende doğduğundan beri 30 la kırk arası yıkıyorum 30 mini 40 narin otomatik ayarlandığı için onlarda yıkamak zorunda kalıyorum dalininkini kullandım geçen aya kadar kustuğu için her ay iki şişe aldım nerdeyse ama memnun kalmadım lekeleri çıkarmadı şimdi omo baby kullanıyorum onuda fark ettimki makinede çözülmüyo bir ölçek koyduğum zman lekeleride çıkartıyo sayılmaz sanırım daline tekrar dönücem hiç değilse sıvı

hacı şakir matik sabun tozuyla 30 da bazende 40 derecede yıkıyorum.yumuşatıcıda yumoşun baby olanını kullanıyorum tavsiye ederim mis gibi bebek kokuyor.

Bugüne kadar hep narinde yıkadım ve dalin sıvı kullandım, bizde kaka kıyafetlere pek geçmedi ama ek gıdalara geçince farkettim ki önlükteki lekeleri çıkartmıyor. Omo baby aldım ama sunseet'in dediği gibi o da çözülmüyor. Sonra annemin yanına geldik, onun makinesinde 30'da ama normal programda yine dalinle yıkadım, o kadar lekeli önlük tertemiz çıktı. Keramet makinede mi yoksa programda mı bilemedim, eve dönünce bir de 30 normal program deneyeceğim...

bende 30 yada 40 ta kısa programda yıkıyorum özle bir deterjan kullanmıyorum.ve asla yumşatıcı kullanmıyorum doktor parfümlü şeylerden uzak tutun demişti.

ben de dalin sıvı deterjan kullanıyorum 40 derecede yıkıyorum kaka lekesi ve şeftali lekesini çıkarmadı.. ben de ariel prof. ile çıkardım sonra yine dalinle yıkadım ama şeftali lekesi çıkmıyor bekletmeden hemen yıkamak lazım

ben makinanın narin programında yıkıyorum çok sıkmıyo çamaşırlarada zarar vermiyo ama leke olunca çıkmıyo tabi..

valla ben hep 'pamuklu 60 ' prog.da yıkıyorum sağosun oğlum miniyi çalıştıramıcağım kadar çok ve 30 dercenin hayatta çıkaramıyacağı kirli çamaşır çıkarma potansiyeline sahipte öle mini ,narin bizi kesmez yani , valla 4 aylıkken bu kadar çamaşır çıkarınca gözüm korktu yahu kimbilir 4 yaşındayken nasıl bi çamaşır çıkarır bizim kerata, deterjan olarak demediğim kalmadı gibi bişey dalindi lekeleri çıkarmıodu sonra hacı şakir granül malesef oda erimedi ki 60 derecede şimdide dalan sabun tozu aldım şimdilik memenunum gerçi daha 2 kere yıkadım bde çok güzel kokuo lekelerid çıkarıo bakalım yumuşatıcıda dalin ve yumoş baby hangisi indirimdeyse artıkkaydirigubbakcemile3 ama şu an yumoş kullanıorum
am ben her halükarda çift durulama yapıorum çünkü bizimki ağzını kaşıcak bişi bulamıyınca çekiştirip yapışıo tişörtünün yakasına sırnaşık şey

valla ne yalan söyliyim ben 60 derecede çift durulama yaparsam yaklaşık 3 saat ser kurt topla bi 3 saat daha diyelim yahu benimki üzerini giydirir giydirmez kusuyo nerdeyse çamaşırlıktan alıp giydiriyorum bu yüzdende mecburen en kısa yoldan en kısa programı seçip yıkıyorum her gün abartısız iki makine bu arada makinemde 7 kiloluk düşünün ne kadar kusuyoo

sevcancım gene bi çamaşır konusunda daha beraberiz :dance: valla bende hergün 2 mak yıkıorum vede çift çamaşırlıkla çözdüm olayı, allahtan benim mak o kadar uzun sure yıkamıo(gerçi bir iki mudahaleyle oluo ama) yoksa ben biterdim

valla pamuklu 50 60 dksı 2 22 buna ek durulama girerse 3 saati bulur ondan dedim canım bende tek çamaşırlık var sıcak olduğuna havalar çabuk kuruyo ama eşimin başının eitni yiyorum balkona çamşırlık yaptır diye çünkü bi tek arda nın kiler yıkanmıyo ondan bize sıra gelmiyo valla hep kirli sepetim doluyo taşıyo

30 derecede hacışakirin granül sabun deterjanı ile yıkıyorum normal deterjan kullanmıyorum yalnız bazı leker çıkmıyor onlarada leke çıkarıcı ürünlerden döküyorum üzerlerine

:lepi:bende 30 derecede hacı şakir granül ile yıkıyorum tab arkadasın dedigi gibi şeftali gibi lekeleri bekletmeden yıkamak lazım çıkmıyo ama ben formül buldum döker dökmez ıslak mendille iyice siliyorum sonrada makinede yıkadıgımda 30 derece bile olsa lekeden eser kalmıyo tertemiz....alkisalkisalkis:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…