bebek çamaşırlarını kaç derecede yıkıyorsunuz?

ben de hacışakir granül veya dalin sıvı deterjan ve dalin yumuşatıcı ile 40 derecede narin programında ön yıkama yapıyorum.. yemek lekesi, kaka lekesi hiçbir leke kalmıyor..

valla ne yalan söyliyim ben 60 derecede çift durulama yaparsam yaklaşık 3 saat ser kurt topla bi 3 saat daha diyelim yahu benimki üzerini giydirir giydirmez kusuyo nerdeyse çamaşırlıktan alıp giydiriyorum bu yüzdende mecburen en kısa yoldan en kısa programı seçip yıkıyorum her gün abartısız iki makine bu arada makinemde 7 kiloluk düşünün ne kadar kusuyoo

Allah sabır versin canım kaydirigubbakcemile3
benim bebeğim de 6. ayı bitene kadar öyleydi...günde iki kez makine dönüyordu... bir de benim üzerime de kusuyordu mafoldumben kış ayıydı, astığım çamaşır kurumazdı...neyse ki Atlattık o günleri..
en kısa zamanda siz de kurtulursunuz inşAllah opuyorumnanaktan

bende 30 derecede yıkıyordum.önce mama lafan vermiyorduk leke derdi yoktu. şimdi çıkmazsa yükseltiirm derecesini. normal deterjan kullanıyorum bende yumoş baby kullanıyorum.

bende DALıN SIVI SABUN ve DALıN YUMUŞATICI tabi birde AMWAY'ın beyazlatıcısını kullanıyorum.....30 derecede yıkıyorum..fakat meyve suyu ve kaka lekeleri(elimde önce yıkamıs oldugum halde bile) cıkmıyor....kakalı olanları zaten önce elimde yıkıyorum sonra meyve sulu olan lekeliler ile birlikte KOSLA SIVI döküp sıcak suda bekletiyorum....daha sonrada makinaya atıyorum sakız gibi oluyor.....

Son düzenleme:
X