Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek camasirlari icin deterjan

icesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
173
1
66
İstanbul
Kizlar, bebeklerinizin camasirlarini hangi deterjanla yikiyorsunuz. Onerilerinizi bekliyorum.
Buna gore kizimin camasirlarini yikamaya baslayacagim

ben dalinin granüllü sabununu kullanıyorum. çokta memnunum lavanta kokulu. birde dalinin yumuşatıcısı var bebekler içinde oda gayet güzel.

ben hacı şakirin granül sabunu ile yıkadım.. nasıl olduğunu kızım doğunca anlıycaz.. yani alerji falan yapmaz inşallah..

arkadaşlarım genelde hacı şakir granüllü ile yıkıyor.
bir tanesi de matik deterjanlarla yıkıyor, makinede ek durulama seçeneğiyle yıkıyor. bir sıkıntıyla karşılaşmamış.

ilk aylarda cildi çok hassas olduğu için, bebeklere özel ürün kullanıp ek durulama yapabilirsiniz. en güvenlisi bu... zorunlu olmadıkça yumuşatıcı kullanmayın bence.

Son düzenleme:
ben bebekelr icin uretilmis sivi bir deterjan kullaniyorum yine bebkler icin uretilmis yumusatici
cift durulama yaptiriyorum son suyunada elma sirkesi ekliyorum birazcik. Koku olmuyor yumusak ve mis gibi:)

Son düzenleme:
ben e bebek magzasından baby me aldım. satıcı organık dedı. fiyatıda uygundu 2. urunde %50 ındırım yapıyorlarmıs uyguna geldı aldım sımdılık.

bebegim 1 yaşında
doğumdan beri dalin sıvı deterjan kullanıyorum memnunum

bende dalan roxy die bi ürün duydum.geçen yıl doğum yapan kızların birçoğu onu kullanmıstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…