• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek çalışması yapan var mı?

hayat16

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
35
1
18
ARKADAŞLAR İÇİNİZDE BEBEK İSTEYEN VE BUNUN İÇİN ÇABALAYANLARI BURAYA BEKLİYORUM...NE KADARDIR DENİYOSUNUZ?NELER YAPIYOSUNUZ?KAÇ YILLIK EVLİSİNİZ?İLK BEBİŞİNİZ Mİ OLACAK?FALAN FİLAN HADİ DERTLEŞELİM...:emir_bebek:

ARKADAŞLAR İÇİNİZDE BEBEK İSTEYEN VE BUNUN İÇİN ÇABALAYANLARI BURAYA BEKLİYORUM...NE KADARDIR DENİYOSUNUZ?NELER YAPIYOSUNUZ?KAÇ YILLIK EVLİSİNİZ?İLK BEBİŞİNİZ Mİ OLACAK?FALAN FİLAN HADİ DERTLEŞELİM...:emir_bebek:

Slm canım
Biz 3. Bebek üzerinde çalışıyoruz. 36 yasindayim. Almanyada yaşıyorum. Kizim 13, oglum 9 yaşında lar.7 aydır deniyoruz ve şu an adet günüm 4 gün gecikti. 2 idrar testi yaptım ama maslesef ikiside negatif çıktı. Adet olacakmış gibi de hissetmiyorum. Normalde 2 gün öncesinden sancilanirdim.
Hipotiroidi hastasıyım ama son kan degerlerim iyiydi. Birde epilepsie hastasıyım 18 yildir.
Benim kisa özgeçmişim bu.
Selamlar

ANLADIM HAYIRLISI OLSUN İNŞ...BİZDE İSTİYORUZ 2 AYDIR ÇABALIYORUZ...İNŞ RABBİM NASİP EDER TEZ ZAMANDA.:emir_bebek:

Back