bebek çalışmalarına başlıcam 3 ay sonra şimdiden önerisi olan..

tesekkurler canım konu açmama yardım ettiğim için forumda yeniyim arkadaşlar..

Ben şimdilik zararlı olanşeyleri hayatımdan çıkarmaya başladım çay ve kahveyi azalttım sezonu olmayan meyve ve sebzeleri artık eve almıyorum domates salata gibi daha çok sebze agırlıklı beslenmeye başladım

ama her gün her an aklımda cocuk var bir an önce geçsede şu zaman en azından bebişlerimizi yola koyabilsek :)

doktora görünüp muane olup hormon testlerinizi yaptırmanız ve çıkacak olan değerlerinize göre hem sizin ve bebişiniz için iyi olur hem de bebişinize kavuşacak zaman kaybınızı önleyebilir.. duruma göre tedaviniz belli olur.

doktora görünüp muane olup hormon testlerinizi yaptırmanız ve çıkacak olan değerlerinize göre hem sizin ve bebişiniz için iyi olur hem de bebişinize kavuşacak zaman kaybınızı önleyebilir.. duruma göre tedaviniz belli olur.

evet doktorum bazı testler verdi çalıştığım için henüz yaptramadım ama ocak ayında izin alıp yaptırıcam kısmetse bir sorun çıkmaz insallah.

doktorum hamileliliği planlamadan 3 ay önce folik asit kullanmaya başla dedi bana herkese aynı şeyi mi söylüyorlar bilmiyorum

folıkasıtten öenmlısı en önemlılerden bırı eger kızamıkcık gecırmedıysen ası ol mutlaka saglık ocakalrı ücretsız yapıyor hamıellıkte bu hastalıga yakalanırsan bebegin ölümüne yol acıyor

canım öncelikle doktora gidip muayene olmalısın doktor sana ne yapman gerektiğini söyler senden birkaç tane test ister ve folik asit kullanmanı isteyecektir tabi birde sigara ve alkol kullanıyorsan azaltabilirsin onları işallah senin için ne zamn hayırlıysa o zamn bebeğine kavuşursun

moralim çok bozuldu kızlar yaa. gebelikten 2-3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamak mı gerekiyormuş??? ben bunu daha dün buradan öğrendim :5: sanırım hamileyim, emin değilim ama birkaç gündür belirtilerini yaşıyorum. 1-2 haftalık hamileyimdir en fazla ama ben şimdi ne yapıcam. çokkk geç kalmış oldum folik asit için :43: hamileysem çok kötü bişey yapmış oldum öyle miii

moralim çok bozuldu kızlar yaa. gebelikten 2-3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamak mı gerekiyormuş??? ben bunu daha dün buradan öğrendim :5: sanırım hamileyim, emin değilim ama birkaç gündür belirtilerini yaşıyorum. 1-2 haftalık hamileyimdir en fazla ama ben şimdi ne yapıcam. çokkk geç kalmış oldum folik asit için :43: hamileysem çok kötü bişey yapmış oldum öyle miii

abartma:)) eğer planlı bir hamilelikse insan bilinçli şekilde hazırlığa başlıyor zaten burdada dendiği gibi folik aside başlanıyor sağlıklı beslenme doktora görünme vs.. ama plansız hamileliklerde oluyor benimki gibi bende hamile kalana kadar folik asit denen şeyden haberim bile yoktu çünkü hamile kalmak aklımın ucundan bile geçmiyodu hamile kaldıktan sonra başladım folik asit kullanmaya, ki hamile kaldığımı bilmeden neler yaptığımı bi duysan :)) o yüzden naptım ben diye kahrolmana gerek yok bir çok insan senin durumunda

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. çokta bilinçli gebelik olduğunu söyleyemem sadece olabilir artık yavaş yavaş çocuk düşünebiliriz diyorduk, 1 haftadır kadarda baş dönmesi, sürekli uyku hali, kasık ağrıları felan yaşayınca hamilemiyim acaba diyordum ama şimdi bu yazıyı görünce gerçekten çok moralim bozuldu. yarın ilk işim işten çıkınca hastaneye gidecem bakalım hamilemiyim değilsemde neler yapabilirim diye :44:

CANIM MORALİNİ bzma bundan sonra dikkat et..bol bol yeşil renkli sebzeler tüket folik asit deposu onlar..en azından bundan sonra lırsın.zatn folik asitide 12 haftada bırakıyorsun..inş hamilesindir..

CANIM MORALİNİ bzma bundan sonra dikkat et..bol bol yeşil renkli sebzeler tüket folik asit deposu onlar..en azından bundan sonra lırsın.zatn folik asitide 12 haftada bırakıyorsun..inş hamilesindir..

teşekkür ederim canım. doktora gittim kan testi için ama daha çok erkenmiş kan testini yaptırmam için.. adet tarihin geçsin öyle gel dedi. folik asiti yazdı gönderdi. hapı kullanıyorum 5. günüm. bu arada en geç bugün adet olmam gerekiyordu olmadım :16: birkaç güne tekrar giderim artık, biraz daha geçsin tarihim

teşekkür ederim canım. doktora gittim kan testi için ama daha çok erkenmiş kan testini yaptırmam için.. adet tarihin geçsin öyle gel dedi. folik asiti yazdı gönderdi. hapı kullanıyorum 5. günüm. bu arada en geç bugün adet olmam gerekiyordu olmadım :16: birkaç güne tekrar giderim artık, biraz daha geçsin tarihim

HAYIRLSI CANIM İNŞ.istiyorsan alah gönlüne göre verii iinş..n kadar gunun geçince çıkması gerekiyor ama kanda..beni gunum geçince idrarda bileçıkmıştı..

kıslar bende bebek iatiyorum ama hiç folikasit kullanmadım doktorada gitmedim daha adetim bitisn çalışmalara başlıcaz ama bendemi geç kaldım doktor ve folik asit için

Arkadaslar merhaba....benim de sorum folik asit...bu ay veya subatta calismalara basliycaz..ama folik asit daha bugun kullanmaya basladim..yani hamilelikten once 3 ay kullanamamis olucam eger hamile kalirsam...3 ay kullanamamis olmam bir sorun olur mu...ama hergun brokoli ve bol yesillik tuketiyorum..onlarda da varmis folik asit..Yardimci olursaniz sevinirim,...:16:

Back