- Konu Sahibi PinarOzkan
bebek çalışmalarına başlıcam 3 ay sonra şimdiden önerisi olan..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NEDEMEK CANIM BENİM.BU KUTSAL GÖREVDE TABİKİ YARDIMCI OLUCAM SANA..
doktora görünüp muane olup hormon testlerinizi yaptırmanız ve çıkacak olan değerlerinize göre hem sizin ve bebişiniz için iyi olur hem de bebişinize kavuşacak zaman kaybınızı önleyebilir.. duruma göre tedaviniz belli olur.
evet doktorum bazı testler verdi çalıştığım için henüz yaptramadım ama ocak ayında izin alıp yaptırıcam kısmetse bir sorun çıkmaz insallah.
doktorum hamileliliği planlamadan 3 ay önce folik asit kullanmaya başla dedi bana herkese aynı şeyi mi söylüyorlar bilmiyorum
moralim çok bozuldu kızlar yaa. gebelikten 2-3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamak mı gerekiyormuş??? ben bunu daha dün buradan öğrendim sanırım hamileyim, emin değilim ama birkaç gündür belirtilerini yaşıyorum. 1-2 haftalık hamileyimdir en fazla ama ben şimdi ne yapıcam. çokkk geç kalmış oldum folik asit için hamileysem çok kötü bişey yapmış oldum öyle miii
moralim çok bozuldu kızlar yaa. gebelikten 2-3 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamak mı gerekiyormuş??? ben bunu daha dün buradan öğrendim sanırım hamileyim, emin değilim ama birkaç gündür belirtilerini yaşıyorum. 1-2 haftalık hamileyimdir en fazla ama ben şimdi ne yapıcam. çokkk geç kalmış oldum folik asit için hamileysem çok kötü bişey yapmış oldum öyle miii
CANIM MORALİNİ bzma bundan sonra dikkat et..bol bol yeşil renkli sebzeler tüket folik asit deposu onlar..en azından bundan sonra lırsın.zatn folik asitide 12 haftada bırakıyorsun..inş hamilesindir..
teşekkür ederim canım. doktora gittim kan testi için ama daha çok erkenmiş kan testini yaptırmam için.. adet tarihin geçsin öyle gel dedi. folik asiti yazdı gönderdi. hapı kullanıyorum 5. günüm. bu arada en geç bugün adet olmam gerekiyordu olmadım birkaç güne tekrar giderim artık, biraz daha geçsin tarihim