- 30 Mart 2009
- 14.546
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.084
- 1.123
- Konu Sahibi sorusoruyorum12
Biz memnunduk, antikolikti zaten biberon.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper süper süper bi biberondur kendileri.Hanimlar ben nuk biberon istiyorum. Antikolik ozelligi olan nasildir sizce ? Onerir misiniz ? Bebegim daha dogmadi. Hava yutmasin diye istiyorum. Cok mu titizleniyorum acaba diye dusundum. Guzel bisey olsun dedim. Antikolik ozellik iyi bir sey degil mi ?
Bakicam hepsine. Tesekkur ederimmmBiz memnunduk, antikolikti zaten biberon.
Bu beni korkutuyor. Ama belki antikolik olmasa daha kotu olurmus. Yoksa fark etmiyor mu hicSüper süper süper bi biberondur kendileri.
Kızımı nuk antikolik biberonla büyüttüm. Kızım da asla gazlı bi bebek değildi. Uslu, sakin ve gaz sorunu yoktu.
Biberon 10 numara. Mutlaka alın.
Fakat bebeğiniz gazlı bi bebek olursa (ki benim oğlum yaşlaşık 4 aya yakın gaz sorunu yaşadı belirli saatlerde olurdu, salla babam salla, gaz damlası vs kullandık. 4 aya girdiğimiz de bitti) biberon antikolik vs vs hiç bir etkisi olmaz.
Gazlı çocuğa hiç bir biberon etki etmez.Bu beni korkutuyor. Ama belki antikolik olmasa daha kotu olurmus. Yoksa fark etmiyor mu hic
Bana da cam daha saglikli deniyor hep diye cam almak istemistim. Ama kullanimi zor tabiiGazlı çocuğa hiç bir biberon etki etmez.
Sebep zaten biberon degil cocugun gazli olmasının; bağırsakları dünyaya alışması, probiyotik vs vs.
Ben 1 sene ağlamışım mesela…
Ama biberonu alın çok güzel çok memnun kalırsınız. Aslında bi cok markanın biberonu antikolik nuk un fazla bi esprisi yok ama başlık meme ucu gibi en iyisi.
Magazada bana satarken cok övmüşlerdi hak ediyor.
Cam almayın ama plastik alın, cam elinizden düşüp kırılıyor.
1 kere kırdıktan sonra plastik olanını aldım.
Çok teşekkürler geçti gitti. Evet ben de hep emzirmeyi hayal ettim öyle düşündüm öyle de oldu. İnşallah sizin bebeğiniz de emer. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYaa. Cok gecmis olsun. Ben de vazgectim. Zaten emecdk diye dusundum. İnsallah emer. Olmazsa hemen alirim zaten dedim
Nuk biberon vs bu markaların kullandığı plastiklerde zararlı madde yok.Bana da cam daha saglikli deniyor hep diye cam almak istemistim. Ama kullanimi zor tabii
Öyle diyorlar ilk aylarda önemli alın deniliyor Alicam bendeTesekkur ederimmm. Reflu yatagi iyi gelir mi bebege ?
Tedbir amaçlı alabilirsin ama bebek gazliysa cidden bı yerden sonra hiç bişey bı ise yaramiyor. Benim bebeğim 2 aylık hala devam ediyor hele ki tek bakiyorsan çok yıpratıcı oluyor ama insan çaresiz kalınca her şeyi deniyor yeter ki geçsin diye.Hanimlar ben nuk biberon istiyorum. Antikolik ozelligi olan nasildir sizce ? Onerir misiniz ? Bebegim daha dogmadi. Hava yutmasin diye istiyorum. Cok mu titizleniyorum acaba diye dusundum. Guzel bisey olsun dedim. Antikolik ozellik iyi bir sey degil mi ?