Yikaya yikaya cikar camasrdan ama makina icin zararli mi bilmemEvet söylediğim gibi bez çamaşırların arasına karışmış ve yıkanmış. Bezin içindeki sıvı tutucu jeller tüm çamaşırlara yapışmış( berbat olmuş. Ben şimdi ne yapacağım, tekrar yıkasam çıkar mı? O jeller zararlı mı? Bir makine dolusu çamaşırım ziyan mı oldu? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Lütfen yardım edin ( Teşekkürler.
Katiliyorum. Kurudukdan sonra belki silkelenince giderler. Sonra tekrar makineye atarsaniz duzelirler.Bence çıkarın kurutun iyice silkeleyin her birini sonra tekrardan yıkayın..Onları giysilerin üzerinden atmadiktan sonra isterseniz defalarca yıkayın yine kalır üzerinde.
Evet söylediğim gibi bez çamaşırların arasına karışmış ve yıkanmış. Bezin içindeki sıvı tutucu jeller tüm çamaşırlara yapışmış( berbat olmuş. Ben şimdi ne yapacağım, tekrar yıkasam çıkar mı? O jeller zararlı mı? Bir makine dolusu çamaşırım ziyan mı oldu? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Lütfen yardım edin ( Teşekkürler.
Kurutmak çok mantıklı katılıyorumBence çıkarın kurutun iyice silkeleyin her birini sonra tekrardan yıkayın..Onları giysilerin üzerinden atmadiktan sonra isterseniz defalarca yıkayın yine kalır üzerinde.
Esyalari alıp tek tek silkele öyle at makineye birkez daha yıka hatta makinende ekstra su seçeneğin varsa onuda sec bol suyla yikaninca çıkarlar benimde basima gelmişti ordan biliyorum :)Evet söylediğim gibi bez çamaşırların arasına karışmış ve yıkanmış. Bezin içindeki sıvı tutucu jeller tüm çamaşırlara yapışmış( berbat olmuş. Ben şimdi ne yapacağım, tekrar yıkasam çıkar mı? O jeller zararlı mı? Bir makine dolusu çamaşırım ziyan mı oldu? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Lütfen yardım edin ( Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?