Bebek bezini makineye atmışım :((

yazfey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
1.646
1.725
133
Evet söylediğim gibi bez çamaşırların arasına karışmış ve yıkanmış. Bezin içindeki sıvı tutucu jeller tüm çamaşırlara yapışmış :(( berbat olmuş. Ben şimdi ne yapacağım, tekrar yıkasam çıkar mı? O jeller zararlı mı? Bir makine dolusu çamaşırım ziyan mı oldu? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Lütfen yardım edin :(( Teşekkürler.

Evet söylediğim gibi bez çamaşırların arasına karışmış ve yıkanmış. Bezin içindeki sıvı tutucu jeller tüm çamaşırlara yapışmış :KK43:( berbat olmuş. Ben şimdi ne yapacağım, tekrar yıkasam çıkar mı? O jeller zararlı mı? Bir makine dolusu çamaşırım ziyan mı oldu? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Lütfen yardım edin :KK43:( Teşekkürler.
Yikaya yikaya cikar camasrdan ama makina icin zararli mi bilmem

Bence çıkarın kurutun iyice silkeleyin her birini sonra tekrardan yıkayın..Onları giysilerin üzerinden atmadiktan sonra isterseniz defalarca yıkayın yine kalır üzerinde.
Katiliyorum. Kurudukdan sonra belki silkelenince giderler. Sonra tekrar makineye atarsaniz duzelirler.

Aynı hatayı annemde yaptı.
Oglumun bezini siyahlarla atmış hemde düşün :) tek tek silkeledim fircayla aldım kalan toz kırıntısı gibi seyleride camasirlari makinaya attim tekrar yikadim geçti ama tabi çok uğraştım

Evet söylediğim gibi bez çamaşırların arasına karışmış ve yıkanmış. Bezin içindeki sıvı tutucu jeller tüm çamaşırlara yapışmış :KK43:( berbat olmuş. Ben şimdi ne yapacağım, tekrar yıkasam çıkar mı? O jeller zararlı mı? Bir makine dolusu çamaşırım ziyan mı oldu? Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Lütfen yardım edin :KK43:( Teşekkürler.

Tüm çamaşırları tek tek küvete banyonun bir köşesine silkeleyin tekrar yıkayın. Bişey olmaz :)

Makineye zarar vermiş olabilir polimerler

Bende etiketle yikamistim. Eriyen karton etiket butun camasirlari mahvetmisti. Kuruttum silkeledim tekrar yikadim gecti. Makinaya bir sey olmaz. Sadece filtreye bakin tikanmasin.

Pahalı parçaları seçip kurutup yıkayın
Günlük kıyafetse atın gitsin uğraşmaktan iyidir :110:

Bende bir kez diskili atmistim ve butun kıyafetler rezil olmustu kizimin uc dort kez on yikamali yikamistim camasirlari

Ben yaptım.
Yekrar yıkayın düzeliyor.
Güzel de çırpıverirseniz hiçbir zararı yok.
Benimki temiz bezdi, umarım sizinki de öyledir.

Esyalari alıp tek tek silkele öyle at makineye birkez daha yıka hatta makinende ekstra su seçeneğin varsa onuda sec bol suyla yikaninca çıkarlar benimde basima gelmişti ordan biliyorum :)
Kaç kere yikadim ama hatirlamiyorum

Bende kocaman peçete unutmustum camasir cebinde .off bi actimki kapagi bembeyaz toz gib olmuslar camasirlar sora aynen geri yikattim cikti

Gözümün önüne çohilginç kareler geldi alslsmsm

Badima gelecek diye en cok korktugum sey:))) silkeleyip tekrar yikayinca cikar diye dusunuyorum.

Makinenin altında ki pompa yerini ac icince bez parcalari varsa çıksın makine tikanmasin
Kurut once çamaşırı bant ya da silkeleyerek temizleyebilirisn

Back
X