• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bezine karar veremedim

ebrar_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
6
0
36
34
Zonguldak
arkadaşlar doğumuma çok az bir zaman kaldı.bebeğim için hangi bezin uygun olacağını bilemiyorum sonuçta çok hassas bir cildi olacak bir çok marka var onun için tecrübeli birilerinden yardım almanın iyi olacağını düşündüm.yardımcı olursanız çok makbule geçer çok teşekkürler.Allah razı olsun şimdiden :emir_bebek:

arkadaşlar doğumuma çok az bir zaman kaldı.bebeğim için hangi bezin uygun olacağını bilemiyorum sonuçta çok hassas bir cildi olacak bir çok marka var onun için tecrübeli birilerinden yardım almanın iyi olacağını düşündüm.yardımcı olursanız çok makbule geçer çok teşekkürler.Allah razı olsun şimdiden :emir_bebek:

Sana önereceğim stok yapma. Kardeşim eşek kadar oldu uzak kaldık piyasadan marka veremem ama doğumdan önce çok alınca ya beğenmiyosun kalıyo ya da çocuk çabucak büyüyo yine kalıyo. Hastaneden bez verirler heralde minik paket. Hoşuna giderse onu alırsın gitmezse başka marka denersin. Cildi hassas evet pişik için Sebamed pişik kremi öneriyorum kesinlikle. Biz çok çekmiştik bunu bulunca rahatladı yavruşumuz :) Eğer kızsa sık sık bezini açık bırak. Erkekse olmuyo fışkırtabiliyo çünkü :))

ben henüz bebek bezi kullanmadım ama kullanan yakınlarımdan duyduğum kdarıyla pr....ile başlayan bebek bezinden memnunlar.

Prima premium.... Çok rahat edersin. Ben primanın diğerlerinide kullandım ama premium en iyisi emiciliği çok iyi ve sızdırmıyor. Pişik kremi ben bepantol kullanıyorum. Her alt açmada pişik önleyici krem chıcco kullanıyorum. Daha pişik olmadı ama bepantolü haftada 2 kere mutlaka sürüyorum.

Arkadaşım üç bez denedim sadece biri pişik yapmadı. Prima premium ve molfix benimkine pişik yaptı. Küvezde canbebeye alışmış o pişik yapmıo sadece. Her bebek farklı tabi. Prima daha ince ve yumuşak ama bebeğin poposuna yapışan bir iç tabakası var. Göbek oyuntulu molfix kullandık onun ise oyuntuyla alakası yok.

Prima bence önceden başka marka kullandım çok kötü pişik yapmıştı

primanın aktif bebeğini ve huggıes i denedik pişik yaptı begenmedik, prma premium care kullanıyorum şu an.. bebeğim 2,5 aylık 3 numarasına geçtik.. gayet memnunum ama emiciliğe gelince prima aktif bebek daha daha iyi.. bepantol de pişik kremimiz..

Canm ben prima yı tavsiye ederim kesinlikle en başnda ona alıştır bence ben sürekli onu kullandm bi kere hastnden canbebe verdiler bi kerede gorumcemdeb Aceleden molfix almştm hiç memnun kalmadm onlardan. Ama primada hiç pisik sorunu yaşamadm ayrca sızmada yapmio izde yapmio ama digerlernde var o problem die düşünüyorum. He bide unutma kullanacağın ıslak mendil de çok önemli kaç yaşnda olursa olsun ıslak mendildede yeni doğan hassas ciltleri kullan.

Back