• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek bezi yardım

huggis kullanıyorum kakayı dışarı çıkarmasına gelince kenarlarındakı lastik gibi kısımları içeri katlanmış kalırsa taşırıyor katlanmamsına dikkat edersen bir problem yaşamazsın sanıyorum ben prima molfiks baby star denedim en iyisi hugges bence

ben 1 hafta onceye kadar prima kullanıyordum baska bez denememıstım cokda memnundum ,en son tırtıl bantlısını aldım kızımda alerjı yaptı poposu kırmızı noktacıklarla doldu doktorumuz bezımızı degıstırmemızı onerdı,huggies aldım süper bi bez keşke daha once kullansaymısım,daha ıyı kavrıyor ,bacak arası iz olmuyor primdaki gıbı,kesınlıkle cok daha ıyı primadan

oğlum yaklaşık 10 kilo.prima 4 ya da 4+ kullanıyorum.ikiside oluyor.esnek yan bantlı..ben çok memnunum..

Arkadaşlar ben de baştan beri prima kullanıyorum,bulursam primanın uyu oyna serisinden alıyorum hem papatya kokulu hem de 3 numara 54 tanesi 12 ytl aktif bebeğe göre daha ucuz ama aynı kalite.Geçenlerde molfix de indirim varmış bir deneyim diye aldım,aslında bez güzel yan bantlarının esnek olması da iyi,primadan biraz büyük gibi ama kızıma pişik yaptı. küçük küçük kabarcıklar oldu bıraktım hemen pirimaya döndüm.Dediğiniz gibi o da sırtından taşırıyo keşke sırtını lastiki yapsalarmış.Şimdi hagiis lastikli demişsiniz ama yine pişik olursa diye bez değiştirmeye korkuyorum artık.

Back