• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek bezi yardım

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
kızım 7 kilo civarı, prima kullanıyordum,3 no sıkmaya başladı,4e geçtik, 7-18 kg arası oıldugu için bacak arasında fazlası birikordu, yeni bir paket aldık bu da esnek bant cıktı,ve kavramadıgı için kaka dışarı cıkmaya başladı.
Huggies 3 no aldık 4-9 kg arası yazıyor, beden fena değil,yine sıkıyor ama idare eder gibi,ama bunun da kumaşı mı desem malzemesi mi cıvık kaka yapınca bırakın yanlardan cıkarmayı kendi yan kumasından dışarı su cıkarıyor.
lütfen bana bez tavsiye edin.

huggiesin arkası lastikle büzgülü. kullanışlı değil beğenmedim ben.
bence molfix deneyin. çok güzel yani ben memnunum. benim bebişte 6 buçuk kilo. 4-9 kg olanını kullanıyorum. bi deneyin bence.

bence prima da esnek bant yapacağına bezin arkasına bir çözüm bulsaymış. arka taraf öyle havada duruyor resmen, beline hiç oturmuyor, 3-4 parmak boşluk var. kızımın katı kakası bile arkadan çıkıyor.

benim kızım yaklaşık 10 kilo ben prima 4 numara kullanıyorum ve çok memunum

biz de aynı durumdayız.7,5 kilo civarı oğlumun kilosu.prima 3 no. kullanıyoduk.sonra huggies 3 no aldık küçük gibi o da.ama kakasını hiç sızdırmadı,iyiyidi.şimdi huggies 4 no aldık. bakalım bu nası olcak...

benim oğlum 8,5 kilo ve ben primanın 4+ olanını tırtıl bantlısını kullanıyorum.yumuşacık ve dışarıyada taşırmıyor.geçenlerde huggies aldım denemek için.onun da 4+sını aldım.çok sert bi bez ama dışarı taşırmadı.sırtındaki bantlarda belini kavradı...molfixten de memnun olanlar var.bi de onu dene istersen. kilosuna bakma taşırmaya başlayınca küçük demektir.ben öyle yapıyorum.

Son düzenleme:
bu aralar bızdede aynı problem var kızım kaka yapınca belınden cıkıyor her seferınde olmaya basladı bende hareketlendı ondan sanırım dıye dusundum ama bıktım valla her kaka yapısında bodysı batıyor bende arayıstayım baska ne denesek

ulttra prima dan tutun huggies e kadar kullandım deneyeyim diye en son bimden jenny willy marka bez aldım memnunum şimdilik .

ben de her markadan 1 er paket alıp denedim.en iyi prima ve huggies olduğuna karar verdim.

bu konuda bende cok sıkıntı cektım,hep sızdırıyordu bezi oglumun,ozellıkle gecelerı.sımdı prıma 5 numara aldım,aslında oglum 9-9,5 kılo arası ama buyuk almakta buldum careyı.erkek bebekte daha zor,yada benim oglum cok hareketli bilmiyorum..hala az da olsa arada sızdırdığı oluyor

prima diğer bezlere göre biraz daha küçük gibi geldi bana ben huggies kullanıyorum memnunum prima azıcık çişte bile dopdolu ağırlaşıyor molfix de kokuyor huggies hem daha iyi emiyor hem de bebeğim çiş çiş kokmuyor

ben evy baby kullanıyorum çokta memnunun kremli çokta hoş kokuyor.

kesınlıkle molfıx dıyorum prımanın adı var..gerısı fos..

bende prima kullanıyorum ama kakasını yapınca çok sızdırıyor 3 numarasını kullanıyorum.demekki bi numara büyüyüne geçmek lazım sanırım artık.anlatılanlardan bunu anladım.başka hiçbi bez kullkanmadım.molfix kullanan arkadaslarım var çok iyi diyorlar ama o bez sanki primaya göre az daha kaba gibi gelmişti bana.2 paket 80 lisini 21 lira civarında alıyorum

ben de sadece prima kullanıyorum başka hiç bir bezi denemedim. ve çok ta memnunum. 2 günden beri 4 numaraya geçtik 7-18 kilogramlık ve esnek tırtıl bantlı. kızım yaklaşık 8 kilogram. bugüne kadar hiç sızdırma falan olmadı. 3 numara 80 li olanları 21.90 ytlye alıyorduk. 4 numara 48 adet 15. 50 ytl ye aldık.

bende kızma molfix kullanıyorum çok güzel.ama bizdede taşmalar başladı.artık küçük gelmeye başladı.bende 3 numaraya geçicem.molfix içinde 66 adet var 8 ytl ye alıyorum çokta memnunum

Back