Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkBebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ
ben çok beklemedim kısa süre içinde geldi 1-2 hafta diyelim en fazla bez 2-3 günde gelmişti ama.. bu arada kocişleriniz içinde bioxcin den numune istemeyi unutmayın..
bende istemiştim huggiesten üstelik bebeği geçtim evli nişanlı hatta sözlü bile değilim :) öyle acaba gelicekmi diye istemiştim 4 adet bez geliyor kargoyla. annemde saklamış dedim ben evlenip bebek doğurana kadar çürür onlar diye:roflol::roflol:
kızlar bişey daha buldum ben denicem sizde deneyin dalinin numunelerini istemişler bu adrese mail atmışlar info@kopas.com.tr, mail adresinizden yine yeni doğmuş bebeğim için dalin numune ürünlerinin paketini istiyorum diye yazıp adres bilgilerinizi numaranızı yazıp verdiğim adrese yollayın ben deniyorum şimdi..kaydirigubbakcemile
arkadaşlar bir bilgide benden olsun...hayat holding sitesi üzerinden molfix e ulaştığınızda ücretsiz danışma telefonu var...ordan da molfix numune isteyebiliyorsunuz...numara 08002911111