Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
biokcin e iletişim formundan yazdım ama gitmesi hata veriyo. bakalım diğerleri cevap vrecek mi?

ülkerden cevap geldi kayda alınmıştır diye. evybayb numune göndermiyoruz dedi. nivea üye olun aktiviteleri takip edin dedi.

arkadaşlar bugün telefonuma mesaj geldi kargonuz gelmiştir gün içinde size teslim edilecektir diye. bakalım hangisi gönderdi :)

kızlar,
molfix in web sayfasından numune istedim. 1 tane bebek bezi gönderdiler 1 hafta içinde...
prima ise biz numune gönderimi yapmıyoruz gibisinden mail attı...
haberiniz olsun...

Arkadaşlar bu ürünü neden benden istiyorsunuz anlayamadım ? Site yönetimi ile bu promosyonun alakası yok...

milupadanda geldi 1 tane bebek bezi numunelik krem ,şampuan, kitapçık, cd , %25 lik indirim kuponu göndermişler

milupa ne bebek bezi gönderdi ki? milupa anne bebek kulübüne üye olmuştum ben ordan güzel şeyler geldi. hiç istemediğim halde her üye olana gönderiolarmış kızlar.

milupa ne bebek bezi gönderdi ki? milupa anne bebek kulübüne üye olmuştum ben ordan güzel şeyler geldi. hiç istemediğim halde her üye olana gönderiolarmış kızlar.

milupa, nıvea, huggıes in ürünleri hepi bi arada geldi. bunlar ortak herhalde

yok canım milupa anne bebek kulübüne ben üye oldum 1 ay içinde gönderdiler içinde niwea huggies falan hepsi wardı

doğumdan sonra mı gönderiyorlar acaba

"Milupa Anne Bebek Kulübü’ne üye olun, size özel paket gönderimleri, bilgilendirme e-postaları ve daha pek çok uygulamamızla, 3 yaşına kadar bebeğinizin gelişimini beraber takip edelim" diye yazıyor internet sitesinde

banada milupadan geldi ben en çok ıslak mendil şampuan pişik kreminde yüzde 25 lik indirim kuponuna sevindim.ben primadanda bez isteeyi düşünüyorum çünkü çok kararsızım haggiesmi pirimamı hala emin değilim.

kızlar benmilupya primaya babayatara üyeyim bana niye göndermedilerki 1 ayı geçmiştir üyeliğim

kızlarr bende hamileyimmm bu kampanyalara bakıyordum.Ama süreleri bitmiş sanırım.Kampanyası devam eden firma var mı?bileniniz var mı arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…