kızlarr..bebişler hakkında bişeyler soruyolar mı??yani doğuma daha 1.5 ay var. şansımı denesem sorun olur mukaydirigubbakcemile3
canım benimde yaklaşık 1.5 ayım var ama yinede geldi.üye olmayacaksın zaten iletişim yazan yerden mesaj atacaksın hamile olduğunu ve numune istediğini yazarsın.birtek mulipaya üye olman gerekiyor.zaten üç tane firma gönderiyor o kadar
eftelyaa hayatım haklısın pirimaymış o maili atan ama ben cevap yazınca sabah arayıp özür dilediler yanlış mail yolladık otomatik olarak gelio fln dedi kıj bin kere özür diledi valla neyyse haklısın ya keşke sadece gelio dediklerinize yollasaydım ama napiim oldu bi kere :kedi: bu arada bioxin ve baby stardan kargo geldi yollamışlar ıxarada mail atmış eğer kargo ücretini karşılarsanız 4-5 tl gibi bişii o zaman adresinizi yollayın parfum yollucas diee valla cvp fln yazmadım uğraşamıcam artık zaten pişman oldum neyyse bööle işte kıslar öptüm hepinisiiiii opuyorumnanaktan
bugün bende istedim bazılarındaan gönderilecek diye mail geldi ama bakalım haber veririm kızlar.ama mulipa bütün üyelerine gönderiyormuş
bencede hayatım valla canları isterse sonuçta biz müşteriyiz velinimetiz bazı firmalar bunu görmezden gelioo sanırım neyyse bundan sonra bizde onları görmesden geliris napalım dimi ama hihihihihi :jeyyar:
bende milupaya üyeyim ama numune filan gelmedi şimdi bebelacdan istedim geliceğini sanmam ama yolladım işte bide kargo ücretini bizmi ödüyoruz
bende nivea ve huggies ten numue sştemiştim ve geldi. ayrıca güzel eğitici bir cd de vardı yanında kitapçıklarla birlikte. pişik kremi numuneleri vs bi sürü sey.
daha sonr molfixden istedim oda geldi. hero baby henüz yollamadı ancak sanıyorum dogum yaptıkktan sonra yollayabilir bana.sizde isteyin cok zevkli oluyor. ayrıca değişik markları tanıma imkanımın oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?