Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bana nivea dan mail geldi..numune gönderimimiz sona ermiştir diyebi de huggies den istemiştim bakalım ne olacak..

kızlar valla bana bebelacdan niveadan red cevabı geldi birde "P&G CEEMEA" <pg_ceemeaconsumerrelations@mailnj.custhelp.com böyle bi firmadan mail gelmiş ben hangi firma olduğunu anlamadım böle bi firmayada mail yoollamadım ama bebek için yardım yapamıyorus diye bi cevap yollamış nasıl yanii dedim ya kalakaldım sinir oldum yaaaaa ben bebek yardımımı talep ettim sizden hemen mail yazdım ben numune istedim nasıl böyle anlarsınız diye ayy sinir oldum düşündükçe valla kızıyorum kendime rezillik ya((((( ne olduğu bile belirsiz bi firma yaa bi dahamı hayatta hiçbir yere mail atmam valla ya gaza geldim siz bööle yazınca hata yaptım sanırım yaa nerden yolladım valla saçmalık işte neyyse kızlar aldım ağzımın payını valla:))))

canım biz olumlu cevap gelenleri yazdık hep son sayfalarda keşke onlara gönderseydin mulipa kesin olarak gönderiyor üyelerine.babystarda yeni ürün çıkarmış onu tanıtmak için gönderiyorlarmış bana bunlardan geldi.şu yazdığın mail adresi sanırım primaya ait

kızlarr..bebişler hakkında bişeyler soruyolar mı??yani doğuma daha 1.5 ay var. şansımı denesem sorun olur mukaydirigubbakcemile3

kızlarr..bebişler hakkında bişeyler soruyolar mı??yani doğuma daha 1.5 ay var. şansımı denesem sorun olur mukaydirigubbakcemile3

canım benimde yaklaşık 1.5 ayım var ama yinede geldi.üye olmayacaksın zaten iletişim yazan yerden mesaj atacaksın hamile olduğunu ve numune istediğini yazarsın.birtek mulipaya üye olman gerekiyor.zaten üç tane firma gönderiyor o kadar

Allah kurtarsın canım:)
ben çok sevdim bu işi:):)deneyim şansımı bakıyım..bakalım ne kadar şanslıyız..

eftelyaa hayatım haklısın pirimaymış o maili atan ama ben cevap yazınca sabah arayıp özür dilediler yanlış mail yolladık otomatik olarak gelio fln dedi kıj bin kere özür diledi valla neyyse haklısın ya keşke sadece gelio dediklerinize yollasaydım ama napiim oldu bi kere :kedi: bu arada bioxin ve baby stardan kargo geldi yollamışlar ıxarada mail atmış eğer kargo ücretini karşılarsanız 4-5 tl gibi bişii o zaman adresinizi yollayın parfum yollucas diee valla cvp fln yazmadım uğraşamıcam artık zaten pişman oldum neyyse bööle işte kıslar öptüm hepinisiiiii opuyorumnanaktan

boşver canım takma kafana biz hamile canlılarız( eşim öyle diyor) bebişe yazık ister yollasınlar ister yollamasınlar bizde yollayanlarınkinden güzel olanı kullanırız hehehe

bugün bende istedim bazılarındaan gönderilecek diye mail geldi ama bakalım haber veririm kızlar.ama mulipa bütün üyelerine gönderiyormuş

valla ben ne zamandır üyeyim bana göndermediler, üstüne üstlük de daha önce göndereceklerine dair mail atmışlardı, ürün gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım sordum yolladık dediler, kargoyu arıyom gelmedi dedi, birileri yalan söledi ama bilmiroum yanikötükedihüso

bencede hayatım valla canları isterse sonuçta biz müşteriyiz velinimetiz bazı firmalar bunu görmezden gelioo sanırım neyyse bundan sonra bizde onları görmesden geliris napalım dimi ama hihihihihi :jeyyar:

bende milupaya üyeyim ama numune filan gelmedi şimdi bebelacdan istedim geliceğini sanmam ama yolladım işte bide kargo ücretini bizmi ödüyoruz

bencede hayatım valla canları isterse sonuçta biz müşteriyiz velinimetiz bazı firmalar bunu görmezden gelioo sanırım neyyse bundan sonra bizde onları görmesden geliris napalım dimi ama hihihihihi :jeyyar:

görmezden gelemiyok malesef, bebe anasının sütüne tenezzül etmeyince milupaya sayyoz paraları kaydirigubbakcemile3 ya her ne kadar kızsam da milupanın kalitesine yamuluyorum işte, napim göndermezlerse göndermesinler, bastırıyok parayı alıyok, herşey bebiş için :lepi:
bende milupaya üyeyim ama numune filan gelmedi şimdi bebelacdan istedim geliceğini sanmam ama yolladım işte bide kargo ücretini bizmi ödüyoruz

yok kargo ücreti onlara ait, ki zaten kargocu kapıya geldiğinde bunu anlarsın, başka bi yerden numune istediğinde önce kargo parasını siz ödeyecekseniz gönderelim gibisinden mail atarlar, atmasalar bile kargocu siz esöyler, siz de işinize geliyosa kabul edersiniz gelmiyosa geri gönderirsiniz bu kadar basit yerimseniben

kargo ücretini biz ödemiyoruz bana mulipadan,molfixden,evybabyden,babystardan geldi.diğerlerinden istemiştim.mulipa ise son ay gönderiyor zaten.bu arada mulipa mama değil bez gönderiyor birde indirim kuponları

bende nivea ve huggies ten numue sştemiştim ve geldi. ayrıca güzel eğitici bir cd de vardı yanında kitapçıklarla birlikte. pişik kremi numuneleri vs bi sürü sey.
daha sonr molfixden istedim oda geldi. hero baby henüz yollamadı ancak sanıyorum dogum yaptıkktan sonra yollayabilir bana.sizde isteyin cok zevkli oluyor. ayrıca değişik markları tanıma imkanımın oluyor.

bende sıtelere gırdım ama ısteyemedım numune falan..nereden istedınız?

selam kızlar ,bende dün burada okuduklarıma istinaden akşam üzeri huggiese mail attım 2 bugün öğleden sonra 2 tane yenidoğan bebek bezi numunesi göndermişler.çok küçük bişey ama insan mutlu oluyor:sm_cool:

bişey öyleyecem bende huggss ve bayb star a mail gönderdim ülkerden karşılık geldi mesajınnız iletilmiştir diye. ben mi bi yanlışlık yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…