Doğuma Hazırlık bebek bezi almaya erken mi başladım acaba?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatyamlalem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
59
0
kızlar 24 haftalık hamileyim bebek bezini şimdi alıp biriktirmeye başladım
2 tane primanın yeni doğan bezini aldım 2numara olanı
2tanede gene primanın 3 ve 4 numaralarını aldım kilolarına dikkat ederek.
kulanabilrim inşallah yanlış almadıysam eğer :) :ecrin_bebek::

canım bende senin gibi bebek bezi almaya başlamıştım erkenden 2 paket can bebe yenidoğan 1 pakette can bebe midi almıştım ama sonra ablam bebek her bezi kullanamıyo dedi mesela ablam bebeğine prima aldı kullanamadı pişik oldu kızı can bebe kullandı sonra sadece o pişik yapmadı bebeği (tabi bu bebekten bebeğe değişiyo her bebekte öle olacak diye bir şart yok) bende bıraktm almayı sonuçta bilemiyoruz hangisini kullanabilecek artık parasını biriktiriyorum hangisi iyi gelirse bebeğime doğunca onu kullanacağım hem işimi garantiye almış oldum böle yaparak bu arada şu anda 35. haftadayım hayırlısıyla alırız bebişlerimizi inşallah kucağımıza rabbim yardımcımız olsun....:emir_bebek:

bencede çok acele etme bebekler hemen büyüyorlar hemen elindede kalabilir zaten bez masrafı öle apartı olmuyor

bence cok erken allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın yeterkı onların hepsı para oldukca olsan seyler

Evet bez almak için çok erken. Ben değişik firmalardan istediğim bez numunelerini koydum hastane çantama. Yaklaşık 10 tane kadar. Başka da bez almadım. Hele bir kızım doğsun sağ salim bez almak sorun değil. Arkadaşların dediği gibi hangisini en rahat kullanırsa ondan alırsın.

tşk ederim hepinize gerçekten aklıma gelmemişti hiç.parasını birktirmek daha mantıklıymış..
Allah hepimize hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin..

bez alıcağına kumbara al sen en iyisi canım parasıı biriktirirsin zamanı gelice alırsın...

X