Bebek beşikten düşer mi?

Khvhyl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
136
39
13
24
Merhaba arkadaşlar 5aylik hamileyim nasip olursa 3-4haftaya yeni evime taşınıyorum ev dublex 6+1 yatak odası aşağı katta alt katta çocuk odası yok üst katta 3 çocuk odası var bebeğim ilk 6ay sepet beşikte yanımda uyuyacak üst katada bebek odası yapıcam beşik takımı alıcam ben aşaği katta olucam mecbur çunku yatak odası takimım çok büyuk üst kattaki odalara sığmaz yani ben aşağida bebeğim yukaridayken ona birşey olurmu bebek telsizim olucak ama beşikten düşermi birşey olur mu ?

Kademeli yatak Alırsanız birşey olmaz. Yani hareketlenmeye başlayınca iyice aşağıya indirmeniz lazım o zaman çıkıp düşemiyorlar.

Merhaba arkadaşlar 5aylik hamileyim nasip olursa 3-4haftaya yeni evime taşınıyorum ev dublex 6+1 yatak odası aşağı katta alt katta çocuk odası yok üst katta 3 çocuk odası var bebeğim ilk 6ay sepet beşikte yanımda uyuyacak üst katada bebek odası yapıcam beşik takımı alıcam ben aşaği katta olucam mecbur çunku yatak odası takimım çok büyuk üst kattaki odalara sığmaz yani ben aşağida bebeğim yukaridayken ona birşey olurmu bebek telsizim olucak ama beşikten düşermi birşey olur mu ?
Benim evimde 3 katli triplex villa odasiz her kat kendiliginden bahcem de var telsiz yoktu evimizde yanimda bile besikten dusmustu besige karsiyim direk yatak alin odasina da koltuk kamera niye almiyosunuz onu unutmusum

Benim evimde 3 katli triplex villa odasiz her kat kendiliginden bahcem de var telsiz yoktu evimizde yanimda bile besikten dusmustu besige karsiyim direk yatak alin odasina da koltuk kamera niye almiyosunuz kendim gece uyurken kameraya bakamam mesela evde iş yaparken kameraya bakamam o yüzden telsiz alacagim aparatlar varmis beşik yukseltici cikarilip takilan onlardan düsunuyorum

Back