Örgü BEBEK BATTANİYESİ ÖRNEĞİ istiyorummmm

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

reyyannn

rüya gibisin meleğimm
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
2.377
1
MERHABA ARKADAŞLAR 2 buçuk aylık hamileyim,kızmı erkek mi bilmiyorum ama hep kız diye düşündüm farketmez gerçi ya :)
bebek battaniyesi örmek istiyorum bebişime.muğla sıcak ama ilk zamnalar kullanırım,sonrada hatıra kalır..varmı örnek gösterebileceğiniz.yanlız anlatımını da yapmanız lazım çünkü çok becerikli değilim o konularda
şimdiden teşekkürler

selam canım bu örnek şiş tığla örülmüş renk değiştirerek çalışılmış ortasınadaki baklava desenleri yapmak için bir ilmeği 5kere zincir gibi örüp dibine batıyorsun baklava şekli veriyorsun bitikten sonra ortasını işlemişler bukadar umarım aydınlatıcı olmuştur:)

çok teşekkür ederim,canım şimdi ben başlasam buna kaç numara ip ve şiş almalıyım sence.şiş tığ dediğin de ucu damaklı olanlardan mı bide bu kenarlarını sonradan yapmışlar herhalde değilmi.

bu arada maibeyaz kardeş bende konyalıyım olumunekankayizsmile

valla zaten örgüden çok anlamıyorum iyice kafam karıştı,o nasıl cnaım yaa tunus ne pardon :kedi:

canım uzun şişler oluyor tek ama ucu tığ gibi... onunla önce ilmek ala ala gidiyosun sonra o ilmekleri kese kese geri geliyosun... belki siz başka bişey diyosunuzdur buna...
google yaz tunus işi yapımı diye bir sürü resim çıkar... onlara bak bakalım yapamazsan ben yardım etmeye çalışırım...

bu arada maibeyaz kardeş bende konyalıyım olumunekankayizsmile

yaa.. hemşerim diyelim ozaman...olumunekankayizsmile ama ben konyaya gelin geldim aslen ıspartalıyım...
bu arada bebeişin de sağ salim gelir inşallah... rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım....a.s.

anladım cnaım bende onu kastetmiştim,ucu tığ gibi ama şiş kaç numara olur acaba bu battaniyeye.baktım nete videoyu da gördüm,kadının yaptığı gibimi mi demek istedin sen ,öylemi yapılmalı

ben tunus işi nasıl yapılıyor diye göstermek için koydum canım... ilmek sayını ipine şişine göre ayarlayabilirsin... bebe yünüyle 3.5 no şişle yapabilirsin mesela...

merhaba bende zaten ucu tığ şeklinde olan şişleri kastetmiştim :) arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…