reyhancım resimler çıkmamış
selam canım bu örnek şiş tığla örülmüş renk değiştirerek çalışılmış ortasınadaki baklava desenleri yapmak için bir ilmeği 5kere zincir gibi örüp dibine batıyorsun baklava şekli veriyorsun bitikten sonra ortasını işlemişler bukadar umarım aydınlatıcı olmuştur:)
albümdeki battaniye tunus işi canım... tığla değil...
valla zaten örgüden çok anlamıyorum iyice kafam karıştı,o nasıl cnaım yaa tunus ne pardon :kedi:
bu arada maibeyaz kardeş bende konyalıyım olumunekankayizsmile
yaa.. hemşerim diyelim ozaman...olumunekankayizsmile ama ben konyaya gelin geldim aslen ıspartalıyım...
bu arada bebeişin de sağ salim gelir inşallah... rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım....a.s.
amiiiiin inşaalah canım sağolasın.olsun ısparta yakın hemşeri sayılırız yinede.bende konyaya gelin dim yine ama geçim derdi insanı hiç aklına gelmeyen yerlere bile görtürüyor böyle.
canım uzun şişler oluyor tek ama ucu tığ gibi... onunla önce ilmek ala ala gidiyosun sonra o ilmekleri kese kese geri geliyosun... belki siz başka bişey diyosunuzdur buna...
google yaz tunus işi yapımı diye bir sürü resim çıkar... onlara bak bakalım yapamazsan ben yardım etmeye çalışırım...